IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Pikku pööpöilijä sairastaa..Lauantai 12.11.2005 17:20

Meidän koiruus ei ole syönyt mitään kunnolla keskiviikosta lähtien, oksensikin vielä torstaina ympäri taloa. Mutsi ei tietenkään tykännyt, eihän sellasesta nyt kukaan tykkää jos 5 matossa on kaikissa pieni oksennusläikkä --> kaikki vaan pihalle.

Sitten siitä tuli kauhean vaisu. Ei vikise, ei hauku ulkona.. Haluaa koko ajan ulos ja yrittää tehdä tarpeitaan mutta mitään ei tule. Voi raukkaa <3

Nyt alkaa jo vähän helpottaa. Lenkki kävi kyllä todella paljon hermoille, ihan jatkuvasti piti vetää perässä kun ei se meinannut liikkua ollenkaan. Luultavasti ummetusta eli se pitäisi saada liikkeelle. Keeneltä tahansa menee hermot jos koira pysähtyy metrin välein ja yrittää pissata. Siis yhessä vaiheessa oikeasti mertin välein. Argh. Sainpahan silti "raahattua" sen kotiin.

Eläinlääkäri neuvoi hakemaan apteekista parafiiniöljyä jotta suoli alkaisi toimia. Arveli että apteekki olisi kahteen asti auki mutta ovessa olikin lappu että suljetaan klo 13 remontin takia, kello oli melkein kaksi. Noh, kai se Pikuliini kestää viikonlopun vielä, on se jo vähän piristynyt.
Parane pian..<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.