IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

VäsyLauantai 10.03.2007 02:25

Kumma että tällä viikolla on väsyttäny ekstrapaljon, on ollu jopa vaikeeta avata silmiä vaikka yleensä oon saanu itteni helposti ylös sängystä ja silmätkin on auenneet kevyesti 5-6h unien jälkeen. Alan kai tulla vanhaksi näin myöhäisteini-iässä. Viimeistään silloin, kun pyörryn maahan silkasta väsymyksestä, täytyy tehdä asialle jotain. Pöörn-autti tai joku sellainen tulee vielä tätä menoa. Mahakin turpoaa tosta vaan.

En oo raskaana, heh... :D Pitäis vaan liikkua enemmän. Äiti anna mun ottaa koira niin jaksaisinkin liikkua. Kurjaa nähdä suunnilleen joka päivä iloisia hauvoja kävelyllä omistajansa kanssa kun tietää että kotona ei odota lenkkikamu vaan pelkät haalenneet kusiläikät matolla ja kynnenjäljet ovella.. Oon niille omistajille kateellinen. En halveksivalla tai negatiivisella vaan surumielisellä tavalla. En tahdo rääkyvää kersaa, tahdon joka paikkaan pissaavan ja kakkaavan koiravauvan! Asia vaivaa niin paljon että yksin ollessani tulisin varmaan pöpiksi kun ei olis muuta ajateltavaa.

Btw väsäsin harjoituskakun Hemppiksen valmistujaisia varten, mikäs muukaan kuin jännitemittari! Saattaa jäädä kenraalileivokseksi jos en enää keväällä tee toista harjoitusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.