IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tylsää tylsää. . .Sunnuntai 20.11.2005 23:26

Tänään on ollut taas aika tylsä päivä. Läksyjä tai siis kokeeseen lukua en ole jaksanut, tutustuin uuden puhelimen (puutteellisiin!) käyttöohjeisiin niin innoissani. Ihan hieno vekotin kyllä, mitä nyt meinasin pariin otteeseen raivostua kun se oli fiksumpi kun mä enkä ymmärtänyt sen logiikkaa. No, mutta eiköhän se käyttö ala kohta sujua.

Kävin siis eilen ostamassa Hesasta rakkaani kanssa puhelimeni ja oli ihan kiva reissu. Ekana oli tarkotus mennä Biltemaan mutta ajettiinkin ensin ohi. Kun oltiin selvitty sieltä harhailujen jälkeen Hesaan päin niin ajettiin sitten sielläkin vahingossa harhaan. Onneksi päästiin lopulta ihan Stockmannin eteen parkkiin, sinne oltiin nimittäin menossa. Eipä oltu kun kolme tuntia, ei ollut enää asiaa ja käy hermoillekin kun parkkiaikaa pitää käydä lisäämässä tunnin välein. Matkakin kesti siis kolme tuntia harhaanajoineen ja pausseineen, oltiin perillä parkkipaikalla vasta 12 aikaan. Taisi olla hieman raskas päivä koska väsähdin autossa paluumatkalla kesken ohjekirjan lukemisen.

Ja huomenna taas kouluun, onneksi aika rentoa. Tai no missä märin nyt koeviikkoa voi sanoa rennoksi..Kolme koetta on kyllä aika rentoa, luulisin.

Saksan luetunymmärtäminenkin on vielä kesken, huomenna tietenkin palautus. Suuttuiskohan Hannele jos en palauttais ihan vielä..? Noh, tehdään luetunarvaaminen, B, C, C, A, B...Hyvä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.