IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Should I keep my mouth shutLauantai 17.11.2007 02:30

Ensin väitän ettei uudessa Triossa ole Seppälää, matskupupu keksi sen päästään vaikka luuli juuri nähneensä jossain Seppälä-tekstin tms. Sitten sanon että niitä viinapullon kaatonokkia ei varmaan tavikset saa kovin helposti vaan ovat lähinnä ammattilaiskamaa.

Lähden yksin kiertämään taas Trioa ja mitäs sieltä löytyykään, Seppälä ylimmästä kerroksesta jossa ei käyty. Ja sit löytyy Cookista niitä viinapullon kaatonokkia.

***

Tein tossa mutakakkuakin, se meni pilalle, voi KYYNEL! Kakkuna se on tosi onnistunutta ja mehevää, tekis vielä mokkapalojen kuorrutuksen päälle niin nams. Mutta mutakakkuna se on täys floppi. Oisin niin halunnu jotain tuhtia ja mutaisaa mutta ei sit tällä kertaa.

Sekin vähän jyrsii että yläkerran vessassa on paha tehdä mitään koska valo vilkkuu hulluna. Sitä vois luulla ettei se häiritse jos valoa kuitenki on ajoittain mut kyllä, todellakin häiritsee. Saa epilepsian pelkästään siitä vilkkumisesta ja tulee vaan vihaseks ja ärtyneeks. Tarttis hommata uus sytytin siihen, Heeemppiss.... Ja miks se valo vidduilee just illalla ku on pimeetä, ei tietenkään päivällä kun näkis muutenkin ilman valoa! *menee alakertaan ja kiroaa yläkerran vessan*

Yhteenvetona: Ehkä tungen suuni täyteen mutakakkua jotten voi puhua lööperiä, ja sitten kun oon syöny sitä kakkua niin paljon että oksettaa, menen alakerran vessaan helpottamaan oloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.