IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Rip Elo HiiriKeskiviikko 08.07.2009 18:21

s. 22.6.2009
k. 8.7.2009

Olihan se hengissä 16 kokonaista päivää, kunnes kuoli 17. päivänä eli tänään. Ilmeisesti olosuhteet mun oikean silmän alla kävi liian huonoiksi eikä se enää jaksanut väpättää.

Myöhäistä wappuaSunnuntai 03.05.2009 02:37

Tein munkkeja eilen taikinasta alkaen, oli aikas hyviä tuoreena... Ja oli hauskaa Summerin kanssa "Happy Housessa" pe iltana :P Parasta Yössä on vihree ranneke ja sillä saatava -50% alennus kaikista juomista ;D

Bye bye blondeSunnuntai 03.05.2009 02:32

ja kiitti matskupupulle värjäysavusta <3 Hyvä tuli. Eipä tarvi ajatella enää juurikasvua. Paitsi jos tää tästä haalistuu kauheesti.

HormonihärdelliTiistai 28.04.2009 03:08

Hyvin jännnnä ettei vielkään oo tullu menkkoja. Kiertopäivä 101 tänään tiistaina. Vedän progesteronia pienen kuurin, jos ei auta ni en sitte tiiä. Pitää ottaa yhteyttä lääkärii ja harkita prolaktiini- ja tyreotropiinikokeita siinä vaiheessa. Kaipa toi keltahormonihärdelli kumminki auttaa, luulisin niin.

Kivoja nimiä muuten noilla hormoneilla. Onneks google on kaveri.

JännnäTorstai 09.04.2009 02:51

Menkat ois kivat. On ne aika Jännä asia ne menkat kun saattaa tulla eka ajallaan ja sit pahasti myöhässä. Tällä kertaa on niin paljon myöhässä ettei oo vuosiin ollu, tosin pillereitäkin tuli popsittua ja sillon tuli säännöllisesti. Joko oon paksuna negatiivisesta raskaustestistä huolimatta tai sitte kroppa on niin sekasin/stressaantunu ettei irtoo ovulaatiota. Täytyy täs vielä hetken aikaa ihmetellä ja jos ei about kuukauden päästä kuulu mitään ni kai se on mentävä lääkäriin.

Kierto huitelee 81 päivässä. Jännä.

Kengät ne on keittiökengätkiPerjantai 03.04.2009 02:33

Oltii lähetty SirenWidowin kans kävelemään koulusta kotii ku jossain 50m päässä koulusta katoin et mitkä vitun kengät mul on jalassa.. Olin lähteny viikonlopun viettoo keittiökengillä :'D Käännyttii hekotellen takas ku ei onneks keritty kovin kauas. Sai tosta kivat naurut vaikka ei vaikuta kovin hauskalta kirjotettuna. Taisin olla vähän pipipää ku tollee unohin ottaa kaikki kamani. Tosin oon mä terveenäki unohtanu hanskat, kaulaliinan, avaimet tms...:D Ehkä oon vaa lahopää.

Ne työkengät mulla oli siks jalassa ku aamulla on vähän pakkasta--> talvikengät jalkaa--> hiostaa sisällä jos on teoriaa 4h. En jaksa muita kenkiä raahata kouluu ni keittiöpopot on saanu kelvata.

Mmmmmmmmudcakeeeeee...Torstai 26.03.2009 22:54

...eeeeen jaksa oottaa että se jäähtyy tuol parvekkeella! :D

Huomen vapaapäivä, nam. Samoin pe 3.4 (taide ja kulttuuri: suoritettu). Ja pe 10.4 (påsk). Eli meinaa sitä että meen seuraavan kerran perjantaina kouluun 17.4.

Huomen ViroonLauantai 21.03.2009 00:43

Ja herätys on ööh ehkä 5 aikaan, lähtö Nummelasta 5:55 Hesaan, Hesassa 6:40 ja satamaan jonottamaan, laiva lähtee klo 8. Ihanan aikasta <3 Mut sen kestää helposti koska pääsen taas ostamaan teetä mun kokoelmiin. Tänää sain 312:nen pussin, wipii! Huomen ainaki 10 lisää.

EDIT: joo, ostin 27 pakettia = 555 pussia ja makso 50 euroa yhteensä. En tiiä onks tässä mitää järkeä, mut kyl nauran paskasesti niille jotka raahaa hikikarpalo otsalla niitä alekokkeja, sakuja ym. Mun teet ei paina melkein mitään! Hähää :D Eikä niistä tuu krapulaa eikä ne sisällä energiaa niin paljon ku alkoholi.

338 pussia.

Perjantai 13 ja hammaslääkäri,Perjantai 13.03.2009 17:26

kuulostaapas lupaavalta yhdistelmältä... Menin sinne kumminki "ei se satu" -asenteella ku eihän viimekskään sattunu. Sain 2 puudutusta, ne sai vaikuttaa ihan tarpeeks kauan ennen ku alettiin repiä. Ei sitte ollukaa niin helppo poisto ku viimeks, mötikkä ei meinannu lähteä irti eikä siitä meinannu saada otetta! Alko vähän jomottaa siinä vaiheessa ku hammasta oli saatu vähän irti, toivoin vaa että se ois jo ohi... Sit kun sitä riuhdottiin suuntaa ja toisee ni alko prkl sattua. :( Vertaki tais roiskua poskelle ku lääkäri pyyhkäs poskea siihen malliin.

Sit alko helpottaa ku hammas oli pois suusta. Ku olin istumassa tuolilla ja odotin laskua ni alko kaiken päälle vielä pyörryttää, silmiiin tuli lumisadetta. Sanoin siitä ja menin vielä makoilee tuolille hetkeks ja tuoli laskettii alemmas. Sit ku lääkäri nosti taas tuolia ja sano että anna tuolin nostaa (eli että en pomppaa siitä nopeesti ylös niinku hetki sitte tein) mutta mä tyhmänä pomppasin kumminki :D Meni vähän ohi se "anna tuolin nostaa". Mjoo kai olin vähän pökerryksissä. Selvisin silti autolla kotiin koukkaamatta ojan kautta.

Hyvästi hammas nro 18. Ei tuu ikävä.

KeittolinjallaPerjantai 06.03.2009 23:30

Tänään on nimenomaan keittopäivä. Koulussa oli minestronea, nyt nautiskelen kylmää sitruunaista omppukeittoa* ja Lämmin kuppi -pussikeittoa.


*hitaasti hiffaaville tiedoksi että kyse on sour applesta joka on pidennetty sitruunalimulla