IRC-Galleria

Juu, kai sitä sit pitäis hankkii kokonaan oma kämppä. Oon vaan huomannu että kun sen 18 vee täyttää ei porukoiden käytös sua kohtaan oo enää todellakaan sama mitä ennen sitä.
Sä et saa enää sanoa minkäänlaisia mielipiteitä samassa talossa, missä edelleen ehkä asut, tai jos tulee esimerkiksi jonkinlainen riitatilanne, jos sä sanot vastaan sulla ei oo enää koskaan tulemista kotiin. tai ainaki ne sanois niin. Nykki oli niin tyhymä tilanne että oikeen pistää naurattaa..
äite kattoo telkkaria ja meen sen viereen, äiten ohjelma mitä se katto loppui juuri, mä sit kysyn: voitko näyttää mitä muuta tulee telkusta? huomaa että kysyn, mutta päättää olla hiljaa eikä tee asialle mitään tai viitsi vastata, no mä kysyn uudestaan vähän painottaen ääntä, no ei tapahu vieläkään mitään, sit tiän että sen jälkeen käyttäydyin lapsellisesti kun menin laittaa toisella kaukosäätimellä teeveen sumeeks, ihan vain että se äite vois tajuta et olis tosiaan kiva tietää mitä muuta tulee teeveestä, no siitä tulee kauhee sota ja äite sanoo että mulla ei oo yhtään mitään valtuuksia tähän telkkariin, että se saa olla vastaamatta mulle jos se haluaa ja se saa olla vaihtamatta kanavaa jos se haluaa. ja ynnä muuta tälläistä. argg kummallista touhua.

Mut juu se on just tommosta et välillä on yhteisymmärrystä ja väliin porukat käyttäytyy kun niillä olis myöhäis murkkuikä tai vastaavaa :D ja nehän on aina oikees ja me vääräs, AINA. vitut. useesti muttei aina.

blaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.