IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joulukalenterini 1.12 - 2.12Maanantai 03.12.2007 00:16

Hei! päätin alkaa tekee pienimuotoista joulukalenteri muotoista tarinaa tänne! Eilen en ehtinyt koneelle jotta oisin saanut ekan päivän pienen tarina pätkäni alkuu joten tänään tulee eilisen osa ja tän päivän osa. joulu aattone eli 24.12 tulee lopetus osa sitten. EN takaa että joka päivä ehdin koneelle mut sit aina seuraavana päivänä kyllä tulee edellisenkin päivän osuus.
Tarinani sijouttuu joulun alus aikaan ja vuoriston läheiseen laaksoon.
Tarina on myös fantasiaa. ja TIEDÄN ettei se ole parhaalla kirjakielellä, mut tehkkä ITTE paremmin! XD
HAUSKAA joulua siis kaikille vaan. ;D Kommentteja kyllä otan mielellään vastaan. Hyvimmät ideat palkitaan mainilla jos innostun hyödyntämään ideaa tarinassa. KAIKKI siis vaikuttamaan tarinaan. ;D Oheisessa kuvassa on Matt. Huomenna saatte Rinin kuvan. :3 (hahmo kuvat on tehty doll-maker 3 sivustolla. JA JOO tiiän. tarinani sijouttuu menneisyyteen joten vaatetus ei oo sopivin, mut idean saatte. Tuon näknen Matt voisi olla tällä vuosikymmenellä, mut tapahtumat on jossain keski- ajalla varmaan joten mielikuvitusta käytöön. XD )

ELI
1.12 ja 2.12 tarinan alku.

Rin käveli pitkin lumista polkua yksinään, täyden kuun loistaessa pilvettömällä taivalla lumoavasti. Hänen oli hieman kylmä siinä öisessä kiristyvässä pakkasessa, vaikka hän oli pukeutunutkin hyvin.
Toisaalla hieman edenpänä istuskeli Matt pienen kaupungin majatalon salissa. Hänellä oli edessään pieni tuoppi miltei tyhjillään jo ja tyhjä lautanen. Hän asui yksin talossaan, joten hän tuli usein majataloon syömään.
Rin näki pian edessään pienen kaupungin valot. Hän päätti jatkaa matkaansa kaupunkiin ja etsiä sieltä yöpymispaikan itselleen. Ehkäpä hän olisi tuolla jopa muutaman päivän. Sieltä voisi ehkä löytyä jopa muutama johtolanka, pitkälle matkalleen.
"Matt!" Majatalon isäntä huudahti lämpimän ystävällisesti, he tunsivat toisensa melko hyvin koska isäntä oli Mattin eno. "Jos olet jo saanut juotua ja syötyä tarpeeksi, etkö tekisi tilaa muille nälkäisille ja janoisille matkamiehille?" Eno naurahti hyväntahtoisesti ja Matt ymmärsi asian. Tähän aikaan vuodesta oli paljon matkaajia liikkeellä. Ja tämä oli kaupunkin ainoa kunnollinen majatalo. Muut olivat kovin pieniä ja epäluotettavan vaikutelman tuottavia paikkoja.
"Kyllä kyllä, juomasi ja ruokasi olivat niin hyviä että pitää muidenkin päästä niitä maistamaan." Matt vastasi virnistäen lapsekkaasti enolleen, joka nauroin takaisin ja kehotti tulemaan huomenna takaisin, Matt tulisi saamaan pientä korvausta tästä illasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.