IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

4.12 Joulukalenteri + MeiKeskiviikko 05.12.2007 00:40

"Rin! siellä on kunnon majatalo! menemmehän me sinne?" Pöllö-tyttö hymyili ja hyppäsi Rinin syliin, punaiset silmät loistaen. Rin hymyili lempeästi takaisin. "Kyllä vain Mei! Tottakai. mutta avaan sinulle ikkunan, pääsemme halvemmalla, eikö?"Rin puhui lempeästi Meille. Mei nöykkäsi hymyillen ja hyppäsi Rinin avatuilta käsiltä ilmaan muuttuen tunturi pöllöksi taas, laskeutuen ensin Rinin kädelle. Mei katsoi nyt taas kultaisilla silmillään Riniä hetken ja lehahti taas korkeuksiin, Rinin katsoessa toisen perään hetken ennenkuin jatkoi matkaansa kohti kaupunkia, etsimään majataloa.
Matt kiskoi viittaansa paremmin ympärilleen, sillä oli jo kuitenkin kylmä. Hän suuntasi matkansa kohti läheistä metsää, siellä menisi pieni polku jota pitkin Matt tykkäsi usein kulkea kun ei ollut muutakaan tekemistä. Hän käveli rennosti. olisihan hänellä aikaa. Pian hän kuitenkin näki oudon tytön kävelevän metsästä kohti kaupunkia. #Taas matkalaisia. Voisi kai mennä jututtamaan mistä päin tuo tulee..#Mat ajatteli mielenkiinnon herätessä kun Matt havaitsi naisen olevan yksin ja hänen ikäisen näköinen. Matt alkoi suuntaamaan kävelyään kohti naista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.