IRC-Galleria

Chigago

Chigago

'Cause you know I'd walk A thousand miles If I could Just see you Tonight <3

Elämää Sason kanssa. Osa 1.Keskiviikko 07.10.2009 01:15

No nih...

Saso on asunut Oulussa viimeiset kaksi ja puoli päivää. Tämä alkaa käydä viihteestä joten en taida päästää tuota takasi ollenkaan. x)

Maanantaina pompittiin Lauran kans fantsuun häirittemään sen työpäivää... tarkemmin Laura häiritti. Minä yritin olla kiltti... (paino sanalla "yrittää") Jos Fantsun ovessa on pian mun ja Lauran naaman kuvat, niin me EI olla käyty siellä riehumassa. Ei ikinä. <3

Illalla ku sit tulin töistä ja hain Sasonki sieltä fantsusta oli sellanen rauhallinen koti-ilta... Saso kävi suihkussa, istu siitä noin puolentunnin päästä sohvalla ja me kyylättiin jotain telkkariohjelmaa. Sit se rupeaa miettimään ääneen "Miten miulla on niin paskasen tuntoset hiukset vaikka just pesin ne.... eiko pesinkö...? En pessy." ...... Ja sit kielsin menemästä takasi suihkuun... x)

Tänään.... *repeilyä* JUMALAUTA SASO ANNA MUN KIRJOITTAA! ÄLÄKÄ TÖKI!!! >:U .... No ni... Töitten jälkeen se ilmestyi kuin ilmestyikin tänne. Se ei eksyny bussin alle. Pointsit siitä. \o/ Piti kuulemma lähtä kauppaan ostamaan omenoita. Päästiin tuohon ulos niin neiti parkuu "MULLA JÄI LOMPAKKO! VITTU KOKO LAUKKU JÄI!" ... sit ravataan takasi ylös.

Päästään sit sinne kauppaan asti niin se marssii ihan pokkana koko hedelma/vihannes puolen ohi. Minä jäin siihen omenoiden kohdalle seisomaan haavi auki... "mihin se menee? Eikö me niitä omenoita..?"
<3

Tullaan takasi tänne... ja nyt se jopa pesi ne hiukset... x) kaikki teelusikat on pesussa. Se otti mun suosituksesta juuresveitten korvaamaan lusikkaa... ja keittiöstä kuuluu parahdus "VITTU! TEEPUSSIIN TULI REIKÄ! D8"

.....


Kuten sanoin. En anna tätä takasi. Sori vaan. Mun arki ei oo piiiiiiiitkäääään aikaan ollu näin hauskaa~~ xD

Kiitos Saso. <3

*saso mutisee vieressä jotain sekavaa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.