IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti

Money $ail€dSunnuntai 01.02.2009 17:19

No rahaa ei kyllä mennyt tuolla reissulla mitenkään mahdottomasti ja osittain juuri siitä syystä, kun ei laivahinnoilla raaski kauheasti alkaa mitään syömään, on vielä nytkin melko heikko olo. Elintoimintojen tilaksi arvioisin kuitenkin karkeasti jo ehkä 70 %, mutta eilen noin kello 14-15 aikaan käytiin reilusti alle kahdessa kymmenessä.

Muistuttakaan minua eilispäivän tunnelmista (ja vaikka tästä päiväkirjamerkinnästä) sitten, kun ilmaisen mielenkiintoa opiskelijaristeilyä kohtaan, sillä uhkasin jo toissapäivänä, ettei minua enää moisilla nähdä. Yksinkertaisesti terveys ei kestä.

Henkistä pahoinvointia - joka on ollut aivan omaa luokkaansa - ei lisäksi helpota se, että jäin jo toissapäivänä tänne äidin helmoihin toipumaan ja yleensäkin kaikkien sinänsä kivojen reissujen jälkeen tuppaa olemaan jonkunlainen normaalia haikeutta rankempi masennus päällä.

No, kyllä tämä elämä tästä voittaa. Eilen ei todellakaan siltä tuntunut. Osasyy oli kuitenkin se, että join typötyhjään (ja parin päivän ajan alkoholilla voideltuun) mahaan appelsiinitäysmehua, joka on luonnollisesti sen verran hapanta tavaraa, että laittaa vatsahapot liikkeelle. Tästä kertoo mm. se, että ennen mehun nauttimista noin klo. 12-13 vointi oli ihan mainio.

</avautuminen>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.