IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Urheiluhullu?Torstai 22.11.2007 10:46

Tuli mieleen se Eppujen biisi;)
Viimeset noi pari-kolme Suomen matsia (EM-fudisblaablaa) tsekannu (en todellaka missää Paikan päällä..stadikallakaan)- ja tosiaan Kattonu ne matsit..sitä edellisiäki ns toisella silmällä katellu..
Eilen hiipi jo mieleen, ettei prkle- pitäiskö alkaa jo huolestuu itsestään ku jänskissä paikoissa huomasin mm jännittäväni hengitystä tai ku meni just ohi maalin ni huokasevani pettymyksestä jos Suomelta ohi ja voihkasevani "kauhusta" EI jos Portugali Melkein sai maalin.. *naur* Ennenki oon toki kyselly niiltä, jotka noist tietää, ett mitä joku kortti tarkottaa jne. Koska jos katon ni haluun sitte kans ees jonki verran tietää ja tajuta mix ne tekee jtn mitä tekee (no joo, tiedän mikä on päämäärä- saada se pallo vastustajan maaliin- mielellään monta kertaa ja niin ettei vastustaja saa kans maaleja, heh).

Mutt joo- ennen oli lähinnä noi Suomen mitallimatsit lätkän MM-skabois, joita tuli jonku verran seurattua..jos muisti ja sattu sopimaan Elämään.. nyt näemmä/ kai/ ehkä laajenemassa tohonki lajiin..voihan hitsi- en ois osannu ittestäni tämmöstä oottaa. Mutt mikäs siinä- enpä ainaka toistaseks todellaka oo mitenkä ja mikää fanaattinen (penkkiurheilija) ja onpaha jtn Uuttaki elämässä:) heh.

Nyt töitä paiskimaan; ollu ihan mukavia työvire-päiviä tässä. Ja tää jääny vähemmälle- ei siis galtsussa roikkuminen, mutta blogiin raapustelu.. vaan niinhän se on ennenki menny vähä "aalloittain":).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.