IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ÄäähKeskiviikko 28.11.2007 00:35

Yök mikä ilma ollu pari pv; erityisesti tänään. Ei toi lumika taas niin haittais, mutta ku on niin helvetin kylmä (pohjois)tuuli että! :´(

Työvire ollu aikas hukassa nää pari pv- tullu lähinnä hengattua esim netissä- ja koittanu samalla kuitenki näyttää sille, ett tekis jtn töitä..heh. No Jotain toki myös tehnykki, mutt verrattuna hyviin päiviin ni Vähän..
Vahva Usko ja ennenkaikkea Toivo, ett huomenna saa sitte vauhtia hommiin..

Lisäks himassa menny vallan samalla linjalla; tänää oli tarkotus faijan lähettyä leikata nakituksen kynnet ja imuroida- vaan kappas ku jäi se(Kin) tekemättä.. oisko sitte toi keli vai mikä ku saa niin aikaansaamattomax, prkle.
Tekis mieli Käveleekki, mutt jotta ei palele alkuun pitäs olla Paljon päällä ja sitte taas tulee Kuuma.. Tossa noi ei niin kylmät päivät (illat) meni lähinnä lähtöaikeissa- ja jäi toteuttamatta..argh prkle damn ja muutama Kirosana vielä päälle.

Aikaisin nukkumaanmeno on myös asia, joka jääny enempi haaveex ja suunnitelmax ku toteutusex- no eilen menin kyl jo heti 3:n leffan jälkeen pehkuihin- eri juttu tosin on moneltakohan mahdoin sitte Nukahtaa (vaikka thank god ronttikolli ei tullukka samantien tykkäilee- eikä ees vetäny zembaloo vaa nukku sohvalla..). Sitte aamusta on uni kyllä maittanu ja päivät menny vähän niinku puolunessa (ja varmaa näyttäny duunis sille, ett ku ois ollu kemuttaa myöhään tai vallan pilkkuun- eikä niin tod. oo ollu..jippii ja onpa tosi kivaa).

Nyt vois piristyksex tapahtua jtn MegaKivaa- kuten vaikka esim lottovoitto (hehheh) tai jtn hmm vähä vastaavaa..

Jaa- taitaa tulla CSI telkkarista- pitäsköhä sohvaperunoida... *mietiskelee ja painuu vaihtaa kanavaa..*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys