IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

:(Keskiviikko 19.12.2007 02:01

Joopa joo. Eilinen ja erityisesti yö oliki sitte "mielenkiintosta".. sain jossain vaiheessa lähempänä aamua unen päästä kiinni- ja sillonki heräilin aina ajoittain kipuun:( (ne pari aiempaa yötä sai sentäs nukuttua). Varasin sitte heti aamupv:l "mun lääkäriltä" ajan iltapäiväks; saikkuahan mulla on jo ja lääkettäki, mutt jos lääkitys ei auta ja oli Niin Tuskaa ni pakko painua näytille, ett jtn keksittäis..ei kestäny enää..

Seisomis- ja kävelyasento on jo normaalimmat eikä vallan etukeno..mutta kivut siis sitte sitä vastoin pahentunu ja koventunu tosiaan.
Noh, tutki uusiks (ja Kunnolla) ja vähä vaihdeltii & lisättii lääkitystä.. Nyt on sitte Vahvaa kipulääkettä kapselimuodossa ja "tavallisempaa" kipulääkettä jytyannoksilla sekä lihasrelaksanttia vielä lisäks (seki kolmiolääke).. Otin heti apteekin jälkeen paria niistä ennen kotimatkaa, teho alko sit ku viel pari h eka vaa makasin himassa.. Ja näemmä alkaa heti pari h jälkeen aina sitte taas yltymään- onneks toi neuvo, ett voin ottaa silleen "vuorotellen" noita- eli aina about parin tunnin välein..kun ja jos alkaa Tuntumaan. Lisäks kylmällä voi hoitaa kanssa- taidan jättää huomiseen ku laitoin pakkaseen "jyväpussin", jota voi käyttää sekä lämpö- että kylmähoitoon.

Mutt tää on siis niin perseestä että. Sen lisäks, ett jatkuva kova kipu todellaki syö ihmistä (ku ei mikään asentoka auta jne) ni harmittaa ja "masentaa" ku ei pysty esim joulukamoja hakemaan kellarista ja tekee niitä juttuja, mitä oli aatellu tässä joulua edeltäen puuhailla kotosalla.. (thank god en oo koskaa erikseen harrastanu mtn joulusiivousta tms).

Ett Semmosta :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys