IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HmmTiistai 08.01.2008 21:02

kevyt 10h työpv takana (ajatella, "vaan").
Sitte asioille ja viel kauppaan, jossa kävin siis suoraan duunista ja taas oli 2kassillista raahattavana- muistin taas, mix käyn ostaa mieluummi erixee sitte repun kanssa niin, ett käyn eka himassa.
Noh, julkisilla pääsee- vaikka joutuki hetken venaa dösää. Hyödynsinpä odotusajan ja lähetin taas laatuläppää (vitsi, jonka sain joku aika sitte) tekstarina ihmisille;)..lisäks sopivasti puhelin Soi ni ehti rauhas höpistä=D

:'( se mun lääkäri ei soittanu; vaikka iltapv:l viel koitin tavottaa uudestaan..höh. On meinaan kai vekka pari pv niin en saa kii. En viittiny yhen/ parin reseptin takia kuitenka varaa aikaa ku jos suostuis määrää tropit by phone. Noh, vielki tehoo aamul duunis otettu lääke (löysin siel kaapista kaks Duactia..oujee- himassa PITI olla niitä vaan ei olekaan..etin pari pv sitte jo... prkle). Sitä paitsi se keskusäijä oli täysdorka eikä ees koittanu yhdistää sille kuten ne monesti tekee- välil jtn labratuloksia joutunu soittelee.

Nyt oottaa kauppakassit purkamista ja ruoka tekemistä- josko velvollisuudet voittais datailun, heh.. jokskin aikaa taas ainakin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.