IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=)Maanantai 11.02.2008 00:02

Mukava vkl taas kerran takana. Mukavaa Seuraa ja hyvää musiikkia jne.
Pe-iltana tosin yx ohjelma meni puihin; ei kylläkä omasta syystäni- olin oikeessa paikassa oikeaan aikaan, mutt homma ei pelittäny mite ois ns pitäny- ja koska oliki Muutaki Ohjelmaa ni joutu sitte missaa sen (lähtee muualle).
Vaan, hassuja juttuja.. just koodailin frendin kans, ett mikä meininki ja sijainti (ett mihin aikaan mahd sitte näkis jne) ni siinä baarin ulkopuolella, ennen sisään menemistä ja röökiä poltellessa silmiin osu Lippu, joka oli joltain ilmeisesti tipahtanu taskusta (käyttämätön keikkalippu siis) ja ei muuta ku puhelu, ett hei.. mulla on sullekki lippu..ilmanen sellanen. Hienoa;D. Ja vaikka missasin osan yhestä bändistä ni ei ny haitannu kauheesti ku sai kaverin megeen sitte kuitenki.

La pv meni lööbailles ja hengailles (taas kerran mm hyvän seuran ja musan kanssa), illalla sitte Bestiksen <3 kanssa syömässä ja viihteilemässä jne. Kivaa:D!!

Tänää relannu ja lähinnä tsiigaillu telkkaria. Pe (eikä tänää pv:lkä) syystä tai toisesta netti toiminu ollenka :( .. vähänkö oli jo vierotusoireita =) hih..

Kääk- äkkii tonne sohvalle; Ketonen ja Myllyrinne (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.