IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Jussin jälkeenTiistai 24.06.2008 02:42

Nonni:

To duunist "etuajas", moikkaa viirupäätä, sitte pian himsiin ku faijaki oli käymässä. Sen lähdettyä simahdin "hetkex" sohvalle ja vetäsin snadit 3,5h päikkärit (19-2230)..heh. Vähän tais naista väskättää. No, nakin kans iltalenkki ja dataa, koisii jo tos 2aikaan silti kevyesti. Ja taas 8h yöunet kuuppaan.

Pe meni vaan himsuillessa ja PikkuNasun kans kaupas käydes (käytii vaihtaa yhet sen uudet kengät ja ostaa safkaa jne). Kappas ku uni Taas sitte iltapäiväl maistuki, heh. Kävelee taisin kans käydä - ja tietenki sen aikaa ja koiraa viedes sato niin maan perkeleesti. Ja jo puolilta öin meninki sitte jo nukkumaan- mikäs ku ei mtn ohjelmaa kuin relata himassa (kiitos vaan esim saareen tai baariin/ bisselle pyytäneille=D).

La ihana aurinkoinen ilma ja pardelle arskasta nauttimaan sen hetken mitä se tohon paistaa (tyhjää parempi, toki. Kaveri piipahti suprise suprise kaffella ja hengailin sen luona viel sitte iltapäivällä. Sitte takas himaan ja imuroimaan (oli Pakko:D). Ja Frendin kanssa viihteelle (oli koko päivän sellanen olo, ett vois kyl illalla lähtee..harvoinpa kääntyy ettei sittenkä tekis mieli radalle). Perinteiset mestat niinsanotusti, jois pyörittii..

Ja kyllä voi Krista olla taas ylpee ittestään- or Not really.. Joko oli tyrmäystippoja joku sujauttanu tai sitte kolahti (yllättävän vähäinen määrä loppuen lopux) alkoholi muuten vaan päähän kun ihan kivassa simassa tuli sitte oltua:o = ihan seis.
Noh, sellasta sattuu paremmissaki perheissä- onnex valtaosalla kerroista En oo moisessa..oisko se vappu viimex ja siitähänä on jo melkein pari kk (tai ainaka en nyt äkkiä muista, ett ois sen jälkee ollu yhtä tehokkaassa juubassa). Kiitos vaan ystävälle huolenpidosta. En kyl voinu pahoin tms- kuten en yleensäkä. Mutt, enivei enihau kauhias jurris..uh.

Su eli eilinen meni vähän sitte viel ns hengailen ja illalla sainki himassa valmiix tehdyn pihvin (tai itseasias jopa mulle jätetty ku pyysin), kävin suihkussa ja painuin melkei heti nukkuu. Aamul jaxo ihan ajois normisti nousta, ja sehän on toki Hieno asia.

Duunivire sais kyl olla läsnä loppuviikon ku enää 9työpv (+toivottavasti 1vkl ylitöitä) ennen lomaa. Heh- ja päikkärit kuulunu tänäänki ohjelmaan tos alkuillasta- koht silti (Taas) nukkumaan, ett jaxaa. Onnex ei tarvii lähtee Nyt duuniin kuten joittenki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.