IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ajantappoa;)Tiistai 08.08.2006 16:37

Uusi työtilaisuus voi olla juuri sitä, mitä haet ja tarvitset. Kiinnitä huomiota myös tulevaisuuden kehitysmahdollisuuksiin ja pidä kiinni oikeuksistasi.

Sanot tänään, mitä mieleesi juolahtaa. Et halua pidätellä ajatuksiasi liikaa. Se tuntuisi liikaa pakkopaidalta.

Tänään kannattaa laittaa monot vipeltämään, sillä asiat sujuvat odotettua paremmin ja joudut tekemään nopeasti uusia päätöksiä tai valintoja. Mars ja Jupiter tarjoavat tehokasta väylää menestymiseen oman erityisosaamisesi sektoreilla. Riskien ottaminen on ennemmin sääntö kuin poikkeus tässä tilanteessa.

Ihmisellä, jolla on sinuun suuri vaikutus, ei ole aavistustakaan vaikutuksestaan. Siksi sinun ei pidä ottaa henkilökohtaisena loukkauksena sitä mitä hän sanoo. Anna kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.


Jaahas että semmosia tällä kertaa. Noi töihi liittyvät jutskat kiinnostaa viel vähemmä ku muut, eikä nekä oo todellaka koko Elämä..Ja viimeseen- oon eri mieltä;)

Tällä kertaa tuli vilastua hyvällä (teko)syyllä, ku en jaksa ruveta ainaka vielä siivoomaan (pyykkien viikkausta, imurointia yms ois tarjolla- anybody would like to do all that for me=)??)
- eikä noi pilvet ihan kokonaan (vielä?) oo häipyny vaikka vaikutti jo lupaavalle tunti-pari sitte.. Piipahdin äkkiä kaupassa jne, ett jos pääseeki pardelle ni seki on jo tehty :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.