IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LauantaiMietteitäLauantai 25.10.2008 17:45

Menipä viikko mukavan nopeasti. Duunit suju ihan ookoo, enempiki ois voinu tehdä, mutt ei valittamista sinänsä. Kävelemäs tullu käytyä vaan kerran, höh.. Mutt Kohta lähen- loistava ilma ni jos kerranki kävis päiväsaikaan eikä vasta ku on jo pimeetä (ja kylmempää), heh.

Eilen duuniporukalla (14hlö- kaikki ei osallistunu) syömässä, ns tyttöjen ilta, ja sitte kaupan kautta Ajoissa himsiin. En tiä lähtix osa tai moniki sitte vielä "parille"ja/ tai bilettämään- mä en ainaka. Oisin ollu jo aiemminki himassa, mutt kun ei kehdannu ihan Heti safkan jälkeen kadota ni otin Pitkästä aikaa jälkkärinki ja hengailin. Ei siinä- ihan Hauskaa oli, tuli itekki heitettyä ilmeisesti ihan hyviä läppiä ku jengi repeili ja hajoili (eikä alkoholilla ollu osuutta asiaan ku 3,5h aikana ite join vaan yhen 3tuopin ja siiderin, viereinen työkaveri joi vichyä autolla kun oli ja silleen).

Väskätti pirusti joskus jo 23-24aikaan, mutt meni ohi ja pari h lisää tuli sitte valvottua..mm dataillen, "yllätys". Nukuinki sitte aina tohon puol1 asti, loistavaa. On kyl pirteä ja hyvä fiilis.

Illasta ei oo mtn Päätöksiä, suuntaan tai toiseen..ollakko kotona vaiko lähteä liikenteeseen. Vastahan on iltapäivä niin ehtii hyvin antaa fiiliksen sitte päättää. Toisaalta, jos ei lähtis niin huomennakin Jaksais ja ehtis tehdä jtn Järkevää, mutta toisaalta.. ainahan sitä on kiva hieman tuulettua =). Pitää täs nyt katella.

Ps. Onnex(?) meidän joukkue on kuitenki ollu edustettuna eri hlö puolesta ;D;D kjäh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.