IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Raamatusta & mietteitäKeskiviikko 30.08.2006 23:33

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.


*
Muistinpa pitkästä aikaa, ett tuo opus on joskus ollu tarkotus lukea ns kannesta kanteen, ihan mielenkiinnosta, mutt aina se on jääny. Ehkä joku päivä..

Osui silmään jostain se teksti ja mun mielestä kyllä Asiaa..onneks meistä ees suurimmalla osalla on aina Joitain Rakkaita- Omaisia ainakin, joten "Olemme Jotakin"..kuten mulla vielä isä, velipuoli ja ennen kaikkea Omat Lapset<3 (ja niillä tietty mut sekä myös isänsä, isovanhempia..).

Sen lisäks tietenkin monilla kaverit, Ystävät, kummit yms keiden olemassa oloa monikin pitää harmillisen usein itsestään selvänä eikä muista arvostaa saati/ taikka osoittaa välittämistään..(tai ehkä vasta kun on ns liian myöhästä). Pitäis olla ja oonki onnellinen :)!! <3
(olkaa tekin..)

Mutt samalla tuli jotenki surkuolo, ku mieleen tuli ne kaikki yksinäiset ihmiset, joilla ei oo ketään toista ihmistä.. vanhukset, joilla ei ole omaisia tai ehkä on, mutta jotka eivät välitä, käy tapaamassa jne.. tai muuten vaan ettei kertakaikkiaan ole.. :( voi hitsi.
Taas motivoi kyllä siihen, ett ruuhka-aikaanki vaik miten widuttais metros, joka on täynnä kiireisiä ja nyrpeen näkösiä ihmisiä ni koittais jaksaa muistaa olla ystävällinen ja kohtelias..

Voihan olla, ett seki hapannaamanen mummo vieres on sellanen just six ettei sillä oo ystäviä, sille ei oo kukaan ystävällinen ja se on vaikka unohtanu sellasen.. ni josko senki päivä tai vaikka kaks ois vähän valosampia ystävällisen hymyn jälkeen (ja kenties vaik istumapaikan jos sellanen tarvii antaa)- ja ehkä se hymyilee joku kerta toiselle hapannaama-mummelille...
(no ei nyt odoteta taaska liikoja sentäs- ett niist tulis jopa viel ystävät..heh)..

Voiski pyytää faijan vaikka huomenna käymään taas jos haluis tulla (yleensä haluu ja voi) :o)

NukNuk piakkoin. Kivaa pikkulauantaita (taas!) ja öitä (:!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.