IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

JepMaanantai 30.03.2009 10:57

Taas meni hujauxessa yx vkloppu. Mtn Ihmeellistä ei sattunu tai tapahtunu, mutt ihan kiva & mukava vkl, normimeininkii. Ei ollu (yli)duunii, eikä matalii himsis; ohjelmas siis nollausta ja relausta kaikinpuolin=), mutt once again suht easy-meiningil.

Pe ihan eka sai vaa nauttii Omasta Rauhasta<3, nam. Sitte illemmalla nous kyl jo pari sidua huiviin ihan hyvin (siis Vain pari)..johtunee siitä ku taas meni pari vk täysin ilman yhtää alkoholiannosta (ei ees sitä viinilasillista ruuan kans tms), mutt onnex tasaantu siit kyl sitte ku liikentees-> se vedenjuonti tehostuu=). Extempore osa illasta IsoNasun kans liikentees, hih. Reppanalla oliki sitte sitäki mehevämpi hangover la- oksuillu 1830asti:O huh.. onnex ei kuulu moiset mulla kuvaan=)

La ite Nukuin, pitkään ja hartaasti..ihanaa. Näin myös frendiä (tai siis ns semiexää toissakesältä; väleissä kun ollaan, loppuen lopux ja kuitenkin..en ehkä ois ihan heti "eron" jälkee ajatellu, mutt ihan nice näin kyl), tai joo nähtiihä me jo myös pe ku satuttii samaan kuppilaan:).."piiri pieni pyörii"... Sitte lähin viel liikenteeseen, Tietenki;D..tosin Myöhään, kuten usein=melkein aina. Nyt tietty oli se, ett kun kesäaikaan siirryttiin ni pilkku tuli sitte jo 230- ihan hyvä vaan.

Su meniki sitte eka tietty nukkuen Pitkään & Myöhään.. dataillen, toisel silmäl tv:tä katellen..syöden jne. Krapula ei nytkään ollu, mutt kyl väskätti ja silleen, kylhän sitä monesti huomaa, ett on ollu viihteellä vaan paljonko johtuu sitte valvomiseta + röökistä, jota kuitenkin ns koti-iltaa enempi aina sitte menee, oli miten savuttomia baareja or not. Vähä kyl vitutti ku unta sai ootella sitte ku kävi varsinaisesti nukkumaan- liekö päikkäröinnit vaikutti sitte kuitenki sen verran. ViiruPääki Helsingistyi taas illalla, mutt sen verran myöhään, ett oma himsi kutsu. Tulipahan koko illax täys datailurauha ja sohva aivana omana mulle, mulla:D..

Joo, ja duuniin sisään nyt aamul 704, jee:) hyvä mä;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.