IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

KeKeskiviikko 01.11.2006 10:44

Rakkauselämäsi mielenkiintoiset käänteet pitävät huolen siitä, ettei sinulla ole tylsää. Sukat pyörivät jaloissa, kun tunteet jylläävät turbovaihteella.
*
Pian on muutosten aika. Et kuitenkaan halua ajatella sitä nyt, vaan nautit asioista omintakeisella tavallasi. Et halua hötkyillä.
*
Kaikkea on enemmän kuin tarpeeksi. Kun tunnet halua taistella osuutesi edestä, sinun kannattaa miettiä, miksi kaikkea pitää olla niin paljon. Katso taivaan äärettömyyttä, ajattele meren syvyyttä tai yritä laskea tähtiä.
*
Varo kaikkea sanasotaa ja väittelyä tällaisena aikana. Häviämisen riski on suunnattoman suuri. Viisainta olisi etsiä ilmastointiteippiä suun eteen, sillä muuten lauot sattuvia totuuksiasi varmasti vääriin kohteisiin. Viisainta olisi tehdä selkeät johtopäätökset ja korjata oma osuutesi ilman turhia puheita.
*

Nii ja tiistailta yx, joka viel saatavilla :D
Tänään et voi olla huomaamatta tahoja tai ihmisiä, jotka ovat esteenä ideoittesi toteuttamiselle, koska tulet törmäämään ankariin erimielisyyksiin heidän kanssaan. Tiedosta nämä tilanteet ja ole valmis puolustamaan omaa näkemystäsi ja ennen kaikkea itse toimimaan näkemyksesi mukaisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.