IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

O__o =( :DKeskiviikko 20.05.2009 00:45

Prkle mihinkä salille ehtinykkä sitte..HÖH :(. Ja pe se seuraavan kerran auki siis. Noh, tulipa huilipv. Pitää kattoox ehtiix, jaxaax huomen Kävelee..tai sitte to..tulispa pari huilia ja pe Pääsee vaik päiväl treenaa ku pidän lomapäivän<3 (jos vaik sekä että, hahhaa). Ellen huili jopa siihen asti;).
Ps. oisin siis Ehtiny mennä, mutt ois menny niin pirun myöhään sitte pelkkä takas himas olo..ja ainaki tähän asti vaikka oonki puhki treenin jälkeen ni oon aina myös just täynnä endorfiinihumalaenergiaa ni...... =)

Noh, löysinpä ainaki näin kaupas ja himas koitettuna taivaalliselta vaikuttavat Reebokin "kunto- ja sauvakävelykengät naisille", eikä pahan hintasetkaan. En kuitenka ainaka toistasex Juokse (never say never) niin en varsinaisia Lenkkareita (juoksuun) six aatellu ostaa. Tai olin aluperin ajatellu jtn semmosia, kunnes sauvoja ostaessa myyjä noista eri jutskista mainitsi. Enpähän kyl ees tienny, ett nykyään on erixeen noitaki, heh. Nytteki rakkuloist huolimatta tuntu jalassa Hyviltä:). Nice. Nii joo ja mtn ihan älytöntä hintaa en kuitenka haluu tommosista maxaa kun en oo mikää himotreenaaja..:) ja ainaki ne juoksukengät ku vilkasin ni maxo ihan homona.

Eikä siinä vielä kaikki; kauppareissu venähti sitte senki takia, ett etittii samalla PikkuNasulle laukkua- reppu hajonnu aikoi sitte ja kerranki oli aikaa sitte kattoo. Ihan sellasta, mitä se ajatteli- ja mä tiesin sen ajattelevan, ei löydetty..melkei sellasia oli, mutt ihan väärän värisenä..mustaa sen olla pitää, heh. Mutta, mieletön zägä kävi kun kysyin myyjältä viel varmuuden vuox, ett onkohan "sellasia laukkuja" (selitin) niin neuvo urheilupuolelle..jossa koitettii ite kattoo, muttei osunu silmään.. Urheilupuolen myyjäpä ties mis on ja kaivo parin muun laukun alta Viimeisen Mustan Sellasen (tarpeex lähellä oikeanlaista), joka oli vielä ihan MegaSikaHalpa:D jee!!! Lisäx jäpikälle löyty parit kengät MegaSikaHalvalla, vähänkö hyvä juttu. Tai siis oli niin edulliset, ett otettii 2eri väriset=D. Edelliset samannäköset ja -tyyppiset, jotka oli kai yhtä ns merkittömät maxo 3-4krt enemmän ja meni suht pian paskax (liian pian.. vaan sen verran ostamisesta aikaa ettei oikei viittiny valittaa).

Joo, koht suihQ ja 4D- ja yritän laittaa koneen kii ennen sen loppumista=D.

TJ 1 jessjessjess:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.