IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

DodiTiistai 26.12.2006 19:02

Tuli sitte vedettyä joku kevyet 12h yöunta:) Jipii, teki tod. Hyvää. Haukun kanssa pitkähkö rauhallinen lenkki, ja se sai nuuhkutella kaikki "uutiset" ulkosalla kaikessa rauhassa ilman hoppendalia- tekee sille (ja itellekki) hyvää moinen.
PikkuNasun kuumeki onneks pysyny alhasella; eilen toisella oli n38,7kuumetta:( tai korkein mitä mitattiin- tänään vaan lämpöilyä. Josko menis tolleen ohi. Ehkä/ tod näk isänsä uuden kotiväen pikkuihmisiltä joku pöpö tarttunu; 1/3 muksuista siel oli ollu vatsataudissa aattona..naminami. Se on söpönä uudessa lahjax antamassani yökkärissä toipuillu koko pv:n sohvalla peiton kera:) <3.
IsommanNasun kanssa hassuteltu mm tossa äskettäin ku syötiin joulumurkinoita keittiössä- Kivaa<3. (se tuolla tiskaa just ja mä hengaan dataamassa..hehee..).

Koht pitäis leikkii kosmetologia or whatever- lupasin laittaa Jasminille kynnet (rakenne); mikäs ku kerranki on Aikaa tommoseenki. Jtn ylimäärästä aattelin saada loman aikana kans puuhasteltua- ainaki jtn ompeluu pitäis harrastella kun parit farkut pitäis korjaa ja silleen. Mutt tänäänhän ei oo viel vars. lomapäivä ku on pyhä- hoh.

No joo, nyt vois mennä pari naminami-suklaakonvehtia napsimaan ja puolittaiseen vaaka-asentoon nautiskelee ennen "urakkaa" (ne kynnet.. =D).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.