IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

TG <3Tiistai 20.04.2010 00:50

Keikka-arvostelu: Tragic Gunns @ Helsinki 12.02.2010

Kasarihevi/tukkahevi/glam rock/glam metal/keksi itse on viime vuosina hitaasti mutta varmasti yrittänyt tehdä paluuta monissa enemmän tai vähemmän - lähinnä vähemmän - mielenkiintoisissa muodoissa ja esimerkiksi tälläkin hetkellä yleiseen tietoisuuteen ilmestynyt Reckless Love on jostain käsittämättömästä syystä saanut enemmän kannatusta, kuin ansaitsisi. Te pellet, jotka pidätte Reckless Lovea Luojan lahjana - ja toki kaikki muutkin -, painakaa seuraava nimi muistiin ja syvälle sinne: Tragic Gunns.

Pistäydyin 12.02 Helsingissä, Haagassa katsomassa muutamaa bändiä, joista jäi parhaiten mieleen tuo yllämainittu todiste siitä, että rock ei olekaan vielä kuollut.

Ottaen huomioon, että tilaisuudessa esiintyi useampi kokoonpano sekä Tragic Gunnsin nuoren iän (perustettu 09), settilistan lyhyys oli täysin ymmärrettävä, mutta allekirjoittaneelle ei ainakaan riittänyt energinen Wild Nights, nopeatempoinen Piece Of You ja Personal Issues (YARR!!).

Nämä eivät kuitenkaan edes ole Gunnsien parhaimmistoa. Esimerkiksi Take Me ja You're A Shootin' Gun voittavat 100-0 kaikki enemmän huomiota saaneet olemme-tosi-eittiis- yritykset. Vaikka kyseinen yhtye onkin liian hyvä soittamaan muiden tuotantoa, Gunnsilta onnistuvat myös coverit aina Johnny Thundersin Pipelinesta Hanoi Rocksin Tragedyyn.

Yleensäkin Tragic Gunnsilla on homma hallussa - kokonaan. Musiikki on hyvällä tavalla genrelleen uskollista, pojat eivät heittäydy uusrockangstisiksi, kuten Private Line teki, mutteivat silti huoju biisien kopioimisen rajoilla, kuten edellämainittu Reckless Love tekee. TG:n ulkonäössäkään ei ole mitään vikaa ja lavakarismaa löytyy, sekä asennetta - mitä väliä, vaikka laulaisikin vähän aksentilla.

Muuta ei voi sanoa kuin että maailma menettää paljon, ellei tämä kokoonpano menesty. Sillä kyse on siitä ikävästä tosiasiasta, löytyykö yleisöä, ei suinkaan siitä, onko Tragic Gunnsilla rahkeita - niitä nimittäin on.

TUTUSTUKAA! http://www.myspace.com/tragicgunns

Toimittaja(t): Terentjeva Anna
Luotu: 10.3.2010 18:24
Muokattu: 10.3.2010 20:29


http://www.peda.net/en/magazine/jkl/lyseo/musa?m=content&a_id=1723

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.