IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Widun HartiatSunnuntai 25.02.2007 21:06

Joo, venyttelin makoisasti duunissa jossai vaihees pv:l ja jo ennen sitä oli hartiat aikas jumissa, vaan senpä jälkeen ei oo oikei pää kääntyny..nyt n1vrk maalaussessiosta=lihakset jumittaa. Ei tainnu tehdä hyvää se kurottelu liian matalta ylettääkseen mahd ylös (katonrajaan) eka telalla ja sitte loput pensselillä. Särkee lapaluitten väliin asti niin maan perkeleesti:(
Tod näk 10h duunipv:l (ja koht taas 2vk putkeen) osuutensa, mutt ku tuntee itteensä ja mitä tehny ni osaa suht ok arvioida mahd. vaivan syytä - miettimättä asiaa koko ajan (muutenka jatkuva vatvominen ku ei kuulu tapoihin).

Nyt vaa ootan, ett IsoNasu hieroo jonku aikaa (ei löydy Mobilaattia, Orudista tms ni katotaa miten Hirudoid tehoo..) .. ja rupee pari jytyy särkylääkettä vaikuttaa. Damn ku en muistanu Mun Lääkäriltä pyytää mtn lihasrelaksanttia; ois kuitenki sillo tällö käyttöö- vaikka venyttely yms on tietty tärkeempi näitten vaivojen hoitoon ja ehkäsyyn. Mutt tossa yks pv tuli mieleen, ett miten en oo tajunnu; ku ei moisia troppeja oo vars. tarvinnu aikoihi eikä niitä himsistä löydy.

Joo, jos tää helpottaa ni Ehkä steppaan- vähä veikkaan etten; aivan puhki olo ja klo näin paljon taas. Ois ollu yhet kekkeritki tänään ja olin suunnitellu+ajatellu piipahtaa 1-2h suoraan töistä ja olla sitte loppuillan himas naperoitten kans (toinen ois ollu, ett eka himaan, sitte sinne 1-2h:ks), mutt jätin nyt sitte kokonaan väliin. Ei vaa tältä olotilalta pysty; tuntuu ett on semmonen joku *miettii* no siis joku semmonen nukke tms jolla ei käänny pää erikseen mihinkä suuntaan vaan ainoastaa vyötäröstä (tai koko ruumis)..Ääh, Tylsää tämä tämmöinen.

Noh, saa syyttää vaan itteensä ku pitää tehdä ("Kyl tän ny hoitaa") eikä malta lainaa tikkaita..ja silleen:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.