IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

KiirustaKeskiviikko 30.05.2007 23:37

riittäny.. Hieman vajaa täydestä pv töissä, sitte ytimeen ja onneks kuulin puhelimessa <3, ettei kaikki kuvat kelpaaka kuten ennen -> ottamaan siis Tietynlaisesta automaatista kuva PASSIHAKEMUKSEEN.

Passi meni vanhax 10pv sitte (en muista oonko siitä kirjottanu..) ja koska haluun, ett mulla on aina passi voimassa (ei sitä koskaan tiedä jos vaikka tarviiki :)) ni pitäny se(ki) hoitaa..no eilen huomasin, ett kyttis on ke auki 1730 asti ni ei ku tuoKin asia kuntoon nyt. Kuva ihan perseestä; mutt enpä oo tähän ikään mennessä montaaka hyvää passikuvaa (/ henkkari/ ajokortti/ .... ) nähny *virn* Jonottamisessa meinas tulla hulluks (väkee ihan homona) ja mun tsägällä olinki vika; ei mtn koodailin mp3:st kuunnellen ni kyllä ne n45min siinä meni...huoh.
Ja pääasia: Viikon päästä on passi ready puolen päivän jälkeen ke:) !! maksettu jne eli ei tarvi ku hakea. Maininota.

Sitte piti metsästää parit vetskarit itähelvetistä (yök); ei menny kauaa ja "ilmaista"; 2vetskaria maxo joku 2,5e, saa pari Tärkeetä Hommaa fixattua nasulle (uutena menis vaikka kuinka paljon rahaa hankkia tilalle uusia vastaavia); sovinki jo, ett neiti vie hauwan ni jeesaa taas mua siten <3. Lisäks pikasesti jtn sapuskaa naperoille ja Vihdoin tos 19jälkeen himassa..

Puhelin vaihteeks lataamassa kun sen verran ollu käytössä tänäänkin <3 *naur* oiskohan viime puhelu Kullan kanssa ollu joku 30minsaa..heh. Onneks ei sitäkä tainnu tsägällä kumpika maksaa tälläkään kertaa.... tulee kyllä kalliiks tämmöset pakotetut erossaolot..heh (paitsi jos esim työnantajaa tai vaikka vanhempien puhelinta tms voi hyödyntää..) Se mikä on hyvä puoli kiireisissä päivissä että aika menee nopeemmin ni ei ehkä ihan samalla tavalla ikävöi (eipä!!)..äh. No anway.

Ny röksylle ja sitte ompelemaan..."jee"- siis ompelu on ihan jees, mutta vetskareitten vähä perseestä...tai ei ainaka helpoimmasta päästä- no onpahan taas vähä haastetta. Ja Tyytyväinen olo sitte ku ne valmiita ja onnistunu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.