IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

DodiPerjantai 01.06.2007 01:27

pv pulkassa. Työt meni miten kuten. Suht ajois onneks siel ja kiitos PITKÄN puhelun (asiakkaan kanssa) venähti parikyt minsaa töistä lähtö- noh..sain plussaa tehtyä joten Hyvä vaan (kaikella On tarkoituksensa..heh).

Ois vaihteex ollu yhen ravitsemusliikkeen kutsuvieras-kemuttelut (terdekauden avajaiset), joihin olin alunperin kyllä kovasti menossa..mutta sitte himassa (nasuille safkat jne duunin jälkeen) iskiki olo, ett äääh...ei taida jaksaa..ja ku treenaamisessaki taas ollu luvattoman kauan taukoa ni jos sitä puolta hoitais kuntoon jne...ja...

Päädyin himsuiluun; semmonen sovellettu biccaus & vähä muuta n1h. Sykkeet ihan kivasti treenialueella jne. Taas ku 1-2vk taukoilua ni vähä easympi alotus..vkl varmaan taas jtn Kävelyy tai ehkäpä vaikka Salia. Hinku päällä:)! Nyt on kyllä ollu Hyvä fiilis. Kun vaikka en oiska ku joku 2-5h kökkiny kemuissa ni ois menny siihen istuskeluun ja parin-muutaman oluen/ siiderin nauttimiseen niin nyt juuri päinvastoin teki itselleen hyvää. Okei, henkinen puoli erilaista toki (tuttua väkeä ja kivaa meininkiä), mutta silti.

Sniiiif!!! Kauhia ikävä Raksua; jolla taitaa olla tai onkin Vielä Ikävämpi :/ Mun kotimatka suju Kivasti kun höpistiin koko sen ajan puhelimessa<3 ja tietty (?) tuos viel illemmallaki joitain kertoja *naur* ja tuossahan tuo luuri oottaa, ett koodailen jtn sinnepäin vielä :) Vähän ehkä lievittää (tai tavallaan ei..todettiinkin se).

Jeah, perjantai huomenissa. Vkl ehkä töihin, mutta pe on aina pe. Kivaa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.