IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

So niceLauantai 22.09.2007 23:04

Nonni. Nyt on leivottu JA imuroitu \,,/ .
Leivottii jauhopussin kyljen ohjeen mukaan sämpylöitä .. terveellisiäki ne on kun mm kaurarouhetta mukana; paljon pieniä ½ taikinasta ja muutamia isoja ½ taikinasta. Periaattees jätkä teki taikinan kokonaan ite, koska ku tsekkasin onx jees ni ei ois kantsinu sotkee enää käsiä, oli hyvin alustettu ja vaivattu:) (no olihan se sillä läxynäki).
Ite väänsin sen pullataikinan samalla; jauhopaketin ohjeen mukaan sekin- yleensä käytän ns omia ohjeita, joita vuosien aikana kertyny (ruokaa laittaessa en oikeestaan ikinä lue mtn reseptejä, mutta noissa leipomisissa on hieman eri juttu mm ett on nostatusaineet ym oikein kohoamisen takia jasilleen).

Ja voi NAM ett ne sämpylät on ihan tajuttoman hyviä:)!! Lämpimiä ja takuulla tuoreita, ei laitettu ku margariinia päälle- tietenkä. Itekki söin enempi ku pari niitä pieniä ja jätkä veti varmaa tupla- tai triplamäärän niitä, hih! Jälkkäriks tuoretta, lämmintä pullaa:) Pullist ei valitettavasti tullu niiiiin hyviä. Kyllä ne hyviä on, mutt molempien mielestä ei oo ihan tarpeex makeita ja ns joku juttu puuttuu.. pöh. No, ei se mtn. Tietääpä ens kerralla tehdä eri ohjeen mukaan.. Molemmista tuotteista tuli onneks kerranki Pehmeitä:) eli jauhoja ei oo laitettu niin paljoa (tai liikaa); taikina kannattaa jättää vähän löysäks ni tod.näkösemmin on valmiina pehmeitä:) Liika jauho taas aiheuttaa sen, ett niist tulee helposti kovia.

Nii joo. Sain sitte leipomisen jälkeen vielä nää ns yleiset tilat imuroitua (taas..huoh). Vielä jos ois jaksanu+viittiny treenaa tänää ni ois Bueno; onneks se kauppareissu vähän kompensoi tota tekemistä.. Kohta taas haukun kanssa happihyppelylle ja sitte painunki suihkuun.

Vähän on silleen jännästi Lonely Day-olo, mutt eiköhän tää tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.