IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Keskellä viikkoaKeskiviikko 25.10.2006 12:48

UniMasa hali aika pitkään; töissä melkei 2h myöhemmi ku aattelin..noh, kiitetty olkoon taas liukuva työaika=D
Pakko saada jtn tehtyyki kyl; menny taas vähä haahuilles turhan paljon/ pitkään..


Päähänpiston seurauksena syntyneeseen voi suhtautua pienellä varauksella. Loihdit kasvoillesi kaikkein söpöimmän ilmeesi, kun haluat saada tahtosi läpi.
*
Sinun on valittava hellempi lähestymistapa erään ihmisen kanssa. Riuskoilla otteilla saat hänet vain takajaloilleen. Pehmeys on valttia.
*
Haluat niin voimakkaasti ilmaista itseäsi, että suustasi pääsee asioita ulos hieman väärällä tavalla. Kunpa vain suullasi olisi kumoa-toiminto. Sinä kuitenkin osallistut asioihin, ja se on tärkeintä.
*
Venuksen ja Marsin yhdessä tekemä oppositio merkkiisi synnyttää voimakkaan ja intohimoisen energian sinun ja kanssasi samalla värähtelytaajuudella olevan tai olevien ihmisten välille. Sinulla täytyy olla tilaa tehdä omat hetkelliset valintasi. Tilan puuttuessa poltat päreesi aivan turhan päiten.

VässyköintiäKeskiviikko 25.10.2006 00:57

Prkle..duunist hoitaa nettijuttu uuteen kämppään (ok, muy bueno), ettii paria jutskaa ja hakee hauwalle Stockalt herkkuu;), sitte safkan laitto+safka. Sen jälkee lähtiki taju sohval reilux tunnix-> mtn ehtiny tehä mitä piti ja aiko himas (pakkaa), damn. Kai se pitäis äkkii joku ltk laitella ni ois ees jtn.. ja ajois Petiin =D

Vettä saaki tulla nyt ennen vkl vaik kui Esterin hanurista; kunha la ois kuivaa:) .. noh- ans kattoo (:

SeksuaalisuustestiTiistai 24.10.2006 17:48


http://www.testaa.net/

Seksuaalisuustesti
Olet 90.31 %:n homoseksuaali

Diagnoosi:
Homoutesi on jo näkyvää. Et pysty peittelemään tunteitasi ja jos pystyt on se jo todella vaikeaa. Jos olet vielä kaapissa, niin nyt on aika tulla jo ulos. Muut jo tiedostavat homoutesi. Turhaa häpeät uusia tunteitasi.

Suositeltava lääke:
Tule ulos kaapista.


*reps* ;o)

HoRoSkoOpItTiistai 24.10.2006 17:07

Eräs henkilö on ottanut niin keskeisen roolin elämässäsi, ettei siihen paljon muuta mahdukaan. Sinua viedään nyt kuin pässiä narussa, mutta nautit siitä.
*
Tänään saatat tuntea, että sinulla on paljon yhteistä erään ihmisen kanssa. Pilvilinnojen rakentamiseen ei ole kuitenkaan aihetta.
*
Rakkaus on mahdollista, kun uskot sen olevan mahdollista. Anna tätä viisautta jokaiselle, joka tuntuu toivottomalta. Käske heidän etsiä vahvuutta sinusta. Sinulla on rohkeutta voittaa aiemmat murheet - ja pääset voitolle.
*
Varo kaikkea sanasotaa ja väittelyä tällaisena aikana. Häviämisen riski on suunnattoman suuri. Viisainta olisi etsiä ilmastointiteippiä suun eteen, sillä muuten lauot sattuvia totuuksiasi varmasti vääriin kohteisiin. Viisainta olisi tehdä selkeät johtopäätökset ja korjata oma osuutesi ilman turhia puheita.

Sex or something elseMaanantai 23.10.2006 20:43

www.modestypanel.com/SorSE/#

12/ 16 <vink>

ett silleen

Kääk...Maanantai 23.10.2006 17:16

..missä on Mun Oma Työvireeni:( !! Heti tänne nyt!!

Sitä ootellessa joutuu selvästi (taas vaihteex) dataa..;))

*
Joku astuu elämääsi kovalla rytinällä ja mullistaa valmiit kuviosi. Vaikuttaa siltä, että hän pystyy tarjoamaan kaikkea sitä, mitä olet etsinyt.
(hmm..ei kuulosta lainka pahalta;) mikä ettei, heh)
*
Osaat tehdä selkeän eron hyvän ja huonon välillä. Tieto ei ole kaikkien saatavilla, siksi et saa liikaa seuralaisia. Sinua kuitenkin kuunnellaan.
(Toki..hmm..liikaa? no sehän ois kauheeta muutenki;))
*
Pidä tavoitteet mielessäsi koko päivän. Pelkästään henkilökohtaisen muutoksen haluaminen ei ole tarpeeksi saamaan sitä tapahtumaan, mutta sen haluaminen optimistisesti ja johdonmukaisesti on enemmän kuin tarpeeksi.
(heh- no joo- sopii hyvin toho merkinnän alkuun, juu_ tavoite ois Tehdä Jotain Töitä..emmä mtn vars Muutosta haluukka, hoh.. Joo ja Haluun ni Haluun=.... :D)
*
Tiedät että joku tärkeä ratkaisu tai kannanotto tulisi toteuttaa joko heti tai ei sitten ollenkaan. Hoida homma kotiin välittömästi ja jää sitten rauhassa ihmettelemään, kuinka helposti asiat lopulta järjestyvät. Tässä ajassa on niin vahva lataus, ettei sinulla voi olla mitään todellista pelättävää.
(jaahas..noh, ehkä taas sarjassamme jtn mitä en tiedosta ees olevan tai tajuu olevan Tärkee..koska ei ainaka tuu mieleen)

AiniiMaanantai 23.10.2006 00:40

La olin Nosessa; Spinefeast, jossa esiinty

00.15 CHARON
23.15 BROTHER FIRETRIBE
22.15 ENTWINE
21.30 END OF YOU
20.45 COLLARBONE

Harmi, ett 2ekaa missasin :( ; oli kuitenkin pakko muuttohommeleitten jälkee käyä suihkus ja koittaa pistää jotai naamaa paikalleen..mutt ne kolme muuta oli kyl Hyviä :)! Nam.

NOTHING ELSE REMAINSMaanantai 23.10.2006 00:37

Can't push aside this feeling no longer I'm able
I need to poison myself to stay sane and stable

I've lost control of everything I've kept inside me
Slipping on razor's edge I hope you'd finally find me

But I justify my desire to no one
I won't deny that I need it bad to go on

My jaded heart is yours to poison with your flame

Take me away over to somewhere
Where the fire reigns and where nothing else remains
Together alone waiting for nothing
In where the fire reigns and where nothing else remains

Looking through broken glass I see the twisted faces
Spitting and smiling at me with sharpened embraces

But I justify my desire to no one
I won't deny that I need it bad to go on

My jaded heart is yours to poison with your flame

Take me away over to somewhere
Where the fire reigns and where nothing else remains
Together alone waiting for nothing
In where the fire reigns and where nothing else remains

NOTHING ELSE REMAINS
by
POISONBLACK

ViikonLopun LoppuMaanantai 23.10.2006 00:32

Taas vierähti vkl turhan nopee ohitse. Joka su vähä niinku harmittaa, ett se on taas ohi..mutt onnex tulee aina uusi vkl;). Pe+la meni ahkeroidessa ihan kivasti- tänää piti pakkaa vaan meniki sohvaperunoinnix; mutt tekee seki hyvää (joojoo)..kyllä täs on vielä monta (?) päivää aikaa vars. muuttopäivään (hehheh)..Kyllä mä ehin kaiken. Tulee varmaa oltua illat vähempi mm dataamassa, mutt se on ihan hyvä vaan.

Nii, ja Kiitos Paljon taas Avulle (la), tietenkin (o=

*
Sinä olet yleensä se, joka jakaa onnentoivotuksia, antaa lahjoja ja tarjoaa apua. Tänään olet niin ylpeä siitä, että olet tehnyt niin. Pienet asiat ovat ehdottomasti kaikkein tärkeimpiä.
*
Tänään et voi olla huomaamatta tahoja tai ihmisiä, jotka ovat esteenä ideoittesi toteuttamiselle, koska tulet törmäämään ankariin erimielisyyksiin heidän kanssaan. Tiedosta nämä tilanteet ja ole valmis puolustamaan omaa näkemystäsi ja ennen kaikkea itse toimimaan näkemyksesi mukaisesti.

LauwantajtaLauantai 21.10.2006 19:21

Joku ottaa sinuun yhteyttä työtilaisuuden merkeissä, valmistaudu tekemään nopea päätös. Ennakkoluulot joutavat romukoppaan, älä anna niiden jarruttaa.
*
Älä vähättele erään ihmisen kykyjä. Hänessä on potentiaalia, joka sinun vain on ensin houkuteltava hienovaraisesti esiin.
*
Rauhallinen ja tyyni ympäristö voi ihan häiriintyä vilkkaasta seurastasi. Älä murehdi sitä. Siitä kaikki hauskuus vasta alkaa. Sinun huumorisi ansiosta kaikilla on hauskaa.
*
Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.