IRC-Galleria

tänän sateisena päivänä...Tiistai 23.05.2006 13:47

oli ihana aamulla viiden aikaan hipsutella kotona ja kattella ku ulkona satoi :) ihanaa. ja saatahan tuolla vieläki mutta ei se oo niin kivan näköstä ku aamulla.

Käytiin eilen autokaupassa...olin kyllä ihan pihalla ku en mä tajunnu niistä jutuista. sit vaan nyökkäilin ja hymyilin kauniisti :D hihi

Tein pupuille jo ulkoaitaukset tonne meijän parvekkeelle..siel ne voi sit oleskella päivisin.
Ja sit mä istutin ruohosipulit uudestaan. ku tapanin mamma toi meille ja se oli istuttanu ne ihan väärin. juuretki oli pinnalla.. Mun ruohosipulit kasvaa nätisti mullassa :D joo...
onhan se hyvä että sitä sipulii on paljon..kun se on hyvää salaatissa. Vois viel laittaa kasvamaan jotain..viel ehtis..

Sillon joskus monta monta vuotta sitten kun koin elämäni kamalimman menetyksen ja sen jälkeen toisenkin, niin mä menetin mun uskoni..en kokonaan, mutta suurimmaks osaks. Ja se tuntui..en ole vieläkään päässyt niiden menetyksien yli, mutta parempaan ollaan menossa.
Mietin vain että MIKSI? Mutta sitten elämääni tuli eräs todella hyvä ystävä, joka oman uskonsa kautta vaikutti muhunkin. Positiivisella tavalla. Hän ei varmaan itse tiedä sitä, mutta hän auttoi mua. Rukoillessani, sanon Jumalalle, että pidä isistä ja mummista huolta. Ja mä tiedän että he ovat nyt hyvissä käsissä, eivätkä heidän tarvitse ikinä tuntea tuskaa. Ja vielä me nähdään. sitten joskus :)

Jumala on mulle rakas.

Kiitos.
Ja kiitos Elli <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.