IRC-Galleria

joulu on taas <3Keskiviikko 17.12.2008 21:06

vuosi vierähti tosi nopeesti. olihan mulla hyvää seuraa ;) tosi paljon on tapahtunu, hyvää ja huonoa; sain ihanan työpaikan ja uusia tuttavuuksia, chili sai pentuja ja me saatiin perheeseen ihana kisu vaavi, sain toisen kummipojan, mentiin Jannen kanssa kihloihin... Paljon ihania asioita, mutta myös huonoja löytyy, muutamien lemmikkien poismeno ym..
Mutta ei niistä sen enempää, koska ne hyvät jutut auttaa jaksamaan huonojen yli :>

Joulua ootellessa oon saanu touhuta paljon ja toteuttaa itseäni,eikä Janne oo kertaakaan repiny hiuksiaan päästä, vaikka joululaulut on soinu moneen otteeseen ja emäntä laulanu perässä minkä kerinny :D heh. tä joulu tulee olee ihana, vaikka joudun aaton olee yksin :( mutta seuraavana päivänä lähdetään mökille ja vietetään siellä loppujoulu yhdessä. näkee taas perhettä <3 ja saa syödä ja saunoo, ja rauhottua siellä metsän keskellä :> tulispa ens viikko jo.

vaikka on kyllä kaiheesti tekemistä ennen sitä ja asiaa ei yhtään helpota tää flunssa mikä rajoittaa mun tekemisiäni aika paljon. pitäis levätä, mutta ku ei osaa olla paikallaan :/ mutta eiköhän se tästä. mulla on oma hoitaja, joka tuo mulle jätskii sänkyyn <3

rauhallista joulun aikaa kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.