IRC-Galleria

Chukira

Chukira

Opetellaan alusta aloittamaan, opetellaan anteeksi antamaan Ei revitä vanhoja haavoja, ei käännetä veistä haavassa On aika kääntÃ...

SaikullaTiistai 19.08.2014 23:03

Tämä se on aina yhtä mukavaa, olla saikulla :/
Moni vois olla onnessaan moisesta mutta itse en, syynä varmaan se että vihdoin löydettyäni alan joka oikeasti kiinnostaa, tahtoisin pyrkiä olemaan siinä mahdollisimman hyvä.
Toinen minkä takia kipeenä oleminen on perseestä on ainainen tekemisen puute. Ulkona ei pahemmin viiti olla näillä keleillä ja tämän olon kanssa, tiedä mikä helevatin keuhkotauti on kohta päällänsä. Alkaa kaikki sarjat ja elokuvatkin olla pikkuhiljaa katsottu puhki ja uusista sarjoista kuten Walking Dead tai Game of Thrones en oo kovin innostunut ollu. Siihen päälle viel helvetin heikko ja hutera olo, ruokahaluttomuus ja talouden ongelmat niin päivät ja yöt kuluu melkeinpä hermoromahduksen partaalla.
Saunassa käyntiä harkitsen juuri tässä ( kyllä, kipeenä, jos ei viina, terva ja sauna auta niin tauti on kuolemaksi.) ja se taitaa olla tämän parin päivän kohokohta. Toki lupasin aamupäivästä äitille lähteä Ylivieskan kirpputorille mukaan jos kunto kestää, todennäköisesti kadun vielä kyseistä lupausta mutta jotain on pakko tehä ettei nuppi laukee tekemättömyyteen.
Muutama kirjakin olisi tietysti luettavana ja niihin ei kyllästy koskaan.

Katsellaanhan taas jos joku vaikka lukis tämän

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.