IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

VloppuPerjantai 30.11.2007 20:26

No johan oli taas viikko. Töissä tuli kokeiltua vähä useampia vuoroja. Jej, sain tämän hetkiseltä työnantajalta suklaakalenterin ja seinäkalenterin.
Irkkikanavillaki sattu ja tapahtu. Meni jo niin naurettavaksi lopulta se touhu, että huh huh.

Nyt, jos kohta puoleen syöskentelis ja istahtas töllön äärelle..
Juu elikkäs tuli taas tehtyä moinen reissu.
Eilen iltasella lähettiin Oulaista kohti ja mentiin yöksi porukoille. Tänään aamusella lähettiin sitten Kempelettä kohen ja kävästiin Zeppeliinissä (porukat, T ja minä). Sitte mentiin tätin porukan tykö. Käytiin tätösen ja äipän kans niitten serkulla mutka. Siellä oli sööttejä kilppareita.
Sitten mentiinki taas takasin tätille ja pikanen mummola visiitti ja lähettiin ajeleen Oulaista kohen, ku isukilla nous kuume. Äkkiä Oulaisistaki vaa kamat messiin ja sitte tänne Ykaan. Tuo yks menee vielä yöksi töihinki.


NaamakirijaKeskiviikko 21.11.2007 23:10

On kait sitä pölijä, ku kaikkiin hullutuksiin suostuu. Menin sitte lisäämää ihteni tuonnekki (facebook). Blogiaki olen miettiny pitkään, vaan onneksi en siihen oo vielä sortunu muutako lukemaan. Meinaa silmämunat taas kuivaa päähän, ku oon koko päivän näyttöä tuijottanu.

JouluavajaisetSunnuntai 18.11.2007 20:39

Porukat käväs. Käytii äipän kans kylällä pyörähtään, kahtelemasa joululahjaideoita. Illan lopuksi käytii kahtomassa vielä kärkkäisen ilotulitusta. Kauhiasti oli väkiä autoilla liikkeellä ja kävellenkin.

Shoppailua ja sämpylöitäLauantai 17.11.2007 20:01

Tänää käytii Tn kans kärkkäisellä kiertelemäsä. Sieltä tarttu mukaa pepperiä ja ihan hyötytavaraaki. Nähtii Tn entistä luokkalaista ja nykystä työkaveria. Käytii samalla reissulla isommasa ruokakaupasa.

Kauppareissun jälkee rupesin tekee evästä (burritoksia) ja leipasin muutaman sämpylänki kokeeksi. Nauratti, ku äippä sano et oli ruvennu leipoon täyskäriä. Meillä nämä leipomisvimmat nähtävästi sattuu samaan aikaan. :D

Minäkö pervo?Torstai 15.11.2007 19:45

Työkaverit siinä jotai hääräs taas läppärin kimpusa ja puhu "panemisesta". Sit yks huutelee, et kummako tuo ei tuu.. ni heitin siinä vaa, et mää en välttämättä halua et se "tulee". Heti haukkuivat pervoksi ;)
Saapa nähä juttujen tasot huomena, ku on perjantai vaihteeksi..ja tällä on iltavuoro. Ei ollukkaa vielä vloppu töitä, vaikka piti olla. No helpotus sinäänsä..saa nukkua :) Ja ukon kanski kerkee temmeltää.

Päivän kysymys: Montako insinööriä tarvitaan vaihtamaan ip-osoite? vastaus 4. *hyvä me*

Teinpä salaattiaki pitkästä aikaa...saapa nähä jääkö syömättä. :D

Valopilkku viikkoonKeskiviikko 14.11.2007 23:54

Jess...porukat tuossa käväs kyläilemässä. Käytii kärkkäisellä. Ostettiin täti-ihmiselle synkkärilahja (semmone vitsi hommeli). Sitte meni iha häröilyksi, ruvettii mamin kans "hippasille" :D joku myyjä poitsu joutu jo väistelee, ku yhet säntäili sielä menee ja naureskeli hulluna. No joskus tällästä teinixi meininkiä on hyvä pittää yllä ettei iha nuoruus katova silimisä :D.
Lähettiin eilen ajeleen Oulaista kohti. Vietettiin siellä 1 yö. Tänää sitte käytii porukoitten kans Kemppiläsä. T kävi isääsä morjenstaa. Minä kävin tätösen, äipän ja serkkutytön kans Oulusa pyörii kaupungilla. Tarttuhan sieltä mukaan uus espritin huppari. Ripsiväritestaajaksikki jouvuin. :D
Piipahettiin mummoa ja pappaaki tervehtimässä. Sittepä päivä oliki melkee pulkasa ja lähettii Oulaista kohti ja sieltä sitte tänne Ykaan. Luntaki kerkes sataa matkan aikana muutama sentti eli talvi tais tulla.

Raskas viikkoTorstai 08.11.2007 23:49

No joo..tänää ja eile oli jotenki erikoine päivä.

Toissa yönä näin sellasta unta, että tätönen ja sen mies muutti Mikkeliin ja niitten poika jäi asumaan niitten erääseen vanhaan taloon, jossa ne ei oo asunu pitkiin aikoihin. Sitte näin jotain sellasta, et joku soi..ja samaa aikaa tuli tätöseltä viesti kännyyn. :D Tosi spookya...

Tämän päivän teki jotenki kalsiaksi kenties se, että sato lunta...kait se talvi yrittää hyökätä kimppuu vaikka kuinka yrittäs ettei se tulis.

Iski taas ihme inspis kuunnella Nirvanaa, Rollareita, Sladea jne...

p.s kuva on kopioitu joltakin Nirvanaa käsittelevältä sivulta joskus vuonna viis.
Tuommonen matkareitti tuli viikonlopun aikana. Elikkäs perjantaina mentiin mr. X:n kanssa Oulaisiin porukoille yöksi. Seuraavana aamuna jatkettiin lauroran ja gerdin tupareihin, kävästiin enste mr. X:n kotosalla pyörähtämässä. Ilta suju mukavasti ja lähettii akkaporukalla Ouluu bilettää..jätettii nuo miespuoleiset pitämää huushollia pystysä. Nytpä on sitte tutustuttu Kaarelenki menoihin kunnolla. Tuli siellä vastaan myös serkkutyttö ja -poika + heijän serkkunsa + tyttö- ja poikaystävät. Myös muutama julkimo tuli nähtyä...oisko noista ny ollu nii väliä tiije häntä.

Tänään sitte lähettiin enste kohti Oulaista ja kävästii porukoilla saunomassa + pesemässä pyykkiä ja sitte tultiinki tänne koto Ykaan. Vlopun jälkiseuraamukset ihtellä polvesa ja kämmenselässä mustelmat ja ukolla palanu peukalo \n/

Kerranki oli muuten baari, jossa soitettiin sellasta musaa, jota ihtekki jaksaa kuunnella. ISO kiitos tästä!!! :) <3 Cypress Hill - Tequila Sunrise <3 + 2pac Shakur & Dr. Dre - California Love