IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu
Eilen käväs porukat kylässä pikavisiitin. Sitte myöhemmin tuli gerdi ja laurora vierailulle. T laitteli lauroralle uuen käyttiksen koneeseen. Oli mukava nähä näitä kahtaki pitkästä aikaa :) Aamusella heräiltiin aikaste ja keiteltii vielä kahvit ennen, ku matkalaisten piti lähteä kotiopäin.

T kävi päivällä katteleen, kun sen kaveri ajeli "rossilla" ja olipa tuo liene itekki tainnu vähä kokeilla. Nyt ootellaan, että ukkelin porukat tulis käymään ja meikan kotiväki tulis hakee meijät Kalajoelle messiin. Käydään kattelemassa entisten naapureitten nykynen koti ja samalla vähä venetsialaismeininkejä.

SähellystäSunnuntai 24.08.2008 03:10

Ompas taas sattunu ja tapahtunu lähipiirissä.
Tänää oli tieska sähellystä..porukat kanto oman koneensa tänne, jotta ois saanu vihoin ja viimein laitella sen kovon paikalleen. No muuten meni kaik ok, mutta eihän niillä ollu winkun ceeteetä mukana. Joten mennään sitte huomena tai tänään päivällä käymään porukoitten luona laittelemassa se kone.

Parisen viikkoa vielä ja ois serkun tuparit...sillekki pitäs jotain jäynää keksiä.

Jag har oma sisäkköTorstai 21.08.2008 00:17

Viime yö tuli oleiltua Oulaisissa mamman seurana, ku isukki lähti metille. Aamulla mamma nakkas mut töihin ja tuli peseen meijä ikkunat ja olihan se siivoillu täälä muutenkin. Ehkä nyt on siisteintä mitä koko aikana :) tämä olla very happy.
Käytiin kaupoissa kierteleen ja syömässä Mamma Leonessa.

OulainenSunnuntai 17.08.2008 02:37

Kävästii Oulaisissa mutka. Ukko pesas auton. Käytii isukin kans ajelee motskarilla ja kuuntelee kirjaston rannasta rapurock meininkiä. Iltasella käytii vielä koko sakilla syömässä pitsaa ja pyörimässä kylillä.

Kalajoki + muutaLauantai 09.08.2008 01:21

Käytiin tuossa joku päivä sitte porukoitten kans pyörähtää Kalajoella syömässä. Hyvää evästä oli :P

Tänää käytii ukon kans vähä alkossa shoppailemassa....piti ostaa muutamat viskit kokeeksi.

ElektroniikkaaSunnuntai 03.08.2008 04:54

Käytiin hommaamassa eilen tallentava digiboksi, nauhottava dvd - härdelli. Ja konettakin innostuin kasailemaan. Josko sen tänään päivällä saa kasaan. Joutuu kyllä tavaraa siirtelemään, mutta eipä siinä mittää se homma on helppo.

Iltapäivä kaiffareitten kansSunnuntai 27.07.2008 21:32

Susu ja Miikka tuli pitämään meille seuraa iltapäiväksi. Käytiin Susun kans pyörähtää kylillä, mutta eihä sielä mikää ollu auki, sillä aikaa T ja M sai jutskailla nörttijuttuja.
Sitte lähettiin syömään ja testattiin Pedrinas. Ihan hyvät eväät oli siellä ja ähkyki tuli :) pyörittiin kärkkäisellä jokunen tovi ja sitte tultiin takas meille. Päätettiin vielä käyä syömässä jätskit kylillä.

Semmonen sunnuntai...kivvoo oli :)
Käytiinpäs eilen mamin ja Tn kanssa Kempeleessä. Mami ja mie käytiin shoppailukierros ja T kävi morjenstaa veljeään, ku muut ei ollu kotosalla ja serkkuansa ja hänen morsmaikkuaan myöskin.
Isukki oli enste josain moottoripyörä tapahtumassa Oulaisissa ja tuli perässä Kemppilään. Eno ja isukki kävi ajelemassa sielläpäin sillä aikaa, ku me jo lähettiinki Oulaista kohti.

Oulaisiin ku päästiin, ni oottiki jo Sinkkuelämää -elokuva. Tämä lähettiin kahtomaan awacian ja mamin kans. T ja M jäi laitteleen awacian ja M:n autoon reidiötä ja purkamaan edellistä kalustoa poies. Kyllä sieltä oliki tavaraa lähteny *nauraa*. "liitätte vain pari johtoa" :P
Elokuvasta sen verran, että olisi odottanut enemmän toimintaa...tämä, kun meni vähä liian lässytykseksi ainakin samanthan osalta. :)

Piti vähän järkkäillä paikkoja täällä Ykassa, kun awacia miehineen meinas piipahtaa kylässä ja täällähän on tunnetusti kaikki aina niin TIP TOP! :D Vielä ois pöydän raivaus eessä ja sohvaltakin vois enimmät lehet pistää oikeisiin paikkoihin.

EilinenPerjantai 25.07.2008 03:18

Jepsistä nimpparitki oli ja meni. Sain Elastisen paijan, jonka olin tilannu jokunen viikko sitte. Tuli just sopevasti..mukana oli vielä joku sinkkuki.
Tänää lähetää sitte kohti Oulaista kuhan tuo mies tulee töistä. Eipä täsä kaiketi sitte sen ihmeempiä.

spesiaalipäivä tai sitte...Keskiviikko 23.07.2008 23:31

Tänää tuli täytee sitte 9 vuotta tuon yhen hirmun kans.
Huomena ois tälle viikkoa viimone työpäivä...JEE! :) \n/
Perjantaina lähtäänki sitte Oulaisiin ja la käyvään mamman kans shoppailee ja T saa mennä käymää porukoillansa kyläilemässä sillä aikaa.
Äkkiä menny tuo aika taasen, ku aatteleepi. Vastaha se ol toukokuu :) kohta alkaa taas koulut ja lomat loppuu ja vanhat kamraatit palailee ykaan.