IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

VloppuSunnuntai 28.09.2008 04:54

Perjantaina kävästii Oulaisissa. Siellä ny ei juuri muuta tullu tehtyä, ku käytyä alkosa ja halpparissa + saunottua...ukko kerkes auton pestä. Löyty puuvärit..pääsee värittelee, jee jee.

Lauvantaina sain tehtyä eteenpäin paria käsityötä. Ristipisto edisty tosi kivasti ja sukkaanki tuli kuvottua jo varsi+kanta. Nuo puuvärithän ostin sen takia, että saa ristipistomalliin piirrellä vähä ääriviivoja eri väreillä.

Sunnuntai kuluu luultavasti taas käsitöiden parissa...

SaratusSunnuntai 14.09.2008 03:19

Juupelis...
Eksyttiin tänään porukoitten kans Kemppilään ja sieltä Ouluun niitten kummitytön 2 - vee synkkäreille.
Paappaa käytii vilasee, näytti olevan jo paremmissa meiningeissä..laski leikkiäki entiseen malliin. Synkkäreillä oli hyvvää kakkua (millon kakku ois pahaa ollu?!) ...sankarillekki näytti maistuvan :D
pikkuveikka ei vielä ihan kakkua saanu maistaa, mutta maisto sitte siitä hyvästä meikäläisen paijan hihaa. Melko iso kokonen pojka se ol, mut kiltti.
Nyt vois kohta harkita nukkumaan menoa..jaksas sitte ykasa olla taasen.

TäyskäriäKeskiviikko 10.09.2008 02:52

Jeppa joo..ukkelilla oli sitte synkkärit tänään. Alotin eilen kakun leivonnan ja sain tänään päätökseen. Porukat käväs kyläilemässä, käytiin syömässä ja porukat osti Tlle lahjaksi kahvinkeittimen.
Tn veli käväs myös ja kaveri J.

Tämmöttinen päivä

hmm..Perjantai 05.09.2008 03:50

Kävästiin ukon kans sen veljellä piipahtaan. Kävästiin myös kärkkäisellä...ei kait sieläkää mittää uutta.

On se vaan ihme hommaa, miksi kakille läheisille pitää tulla se prkleen syöpä. ...
Eilen käväs porukat kylässä pikavisiitin. Sitte myöhemmin tuli gerdi ja laurora vierailulle. T laitteli lauroralle uuen käyttiksen koneeseen. Oli mukava nähä näitä kahtaki pitkästä aikaa :) Aamusella heräiltiin aikaste ja keiteltii vielä kahvit ennen, ku matkalaisten piti lähteä kotiopäin.

T kävi päivällä katteleen, kun sen kaveri ajeli "rossilla" ja olipa tuo liene itekki tainnu vähä kokeilla. Nyt ootellaan, että ukkelin porukat tulis käymään ja meikan kotiväki tulis hakee meijät Kalajoelle messiin. Käydään kattelemassa entisten naapureitten nykynen koti ja samalla vähä venetsialaismeininkejä.

SähellystäSunnuntai 24.08.2008 03:10

Ompas taas sattunu ja tapahtunu lähipiirissä.
Tänää oli tieska sähellystä..porukat kanto oman koneensa tänne, jotta ois saanu vihoin ja viimein laitella sen kovon paikalleen. No muuten meni kaik ok, mutta eihän niillä ollu winkun ceeteetä mukana. Joten mennään sitte huomena tai tänään päivällä käymään porukoitten luona laittelemassa se kone.

Parisen viikkoa vielä ja ois serkun tuparit...sillekki pitäs jotain jäynää keksiä.

Jag har oma sisäkköTorstai 21.08.2008 00:17

Viime yö tuli oleiltua Oulaisissa mamman seurana, ku isukki lähti metille. Aamulla mamma nakkas mut töihin ja tuli peseen meijä ikkunat ja olihan se siivoillu täälä muutenkin. Ehkä nyt on siisteintä mitä koko aikana :) tämä olla very happy.
Käytiin kaupoissa kierteleen ja syömässä Mamma Leonessa.

OulainenSunnuntai 17.08.2008 02:37

Kävästii Oulaisissa mutka. Ukko pesas auton. Käytii isukin kans ajelee motskarilla ja kuuntelee kirjaston rannasta rapurock meininkiä. Iltasella käytii vielä koko sakilla syömässä pitsaa ja pyörimässä kylillä.

Kalajoki + muutaLauantai 09.08.2008 01:21

Käytiin tuossa joku päivä sitte porukoitten kans pyörähtää Kalajoella syömässä. Hyvää evästä oli :P

Tänää käytii ukon kans vähä alkossa shoppailemassa....piti ostaa muutamat viskit kokeeksi.

ElektroniikkaaSunnuntai 03.08.2008 04:54

Käytiin hommaamassa eilen tallentava digiboksi, nauhottava dvd - härdelli. Ja konettakin innostuin kasailemaan. Josko sen tänään päivällä saa kasaan. Joutuu kyllä tavaraa siirtelemään, mutta eipä siinä mittää se homma on helppo.