IRC-Galleria

Cidni

Cidni

IHAN VITUN SINKKU!!!

Päivä Tommin ja muiren kanssa!!!Perjantai 02.12.2005 23:05

Aamusta tartti lähtee töihi... VITTU, suomeks, toisaalta mun olis järkevämpi tehdä velvollisuus kuin se mitä mieli tekee. Öhöm... siis tarkoitan esim. kaupungilla olemista. Olo oli kyllä aamulla sellainen että olisin ollut kännissä edellis iltana. Oksennus olis lentäny jos joku ois edes maininnu sanoja jostain ruoasta.

:D Ehkä mä kuitenkin vaan olin tai oon tulossa kipeeks. Sitä se vaan kai o. Ämmä tiä... jokatapauksessa... homma pelittää.

Aamupäivä tai oiskohan se vieläki aamua ollu ku poikkesin Kalmarilla. Tommia "taas" kyselin... Tais varmaa tulla jotai kommenttia "työnjohtajalta" tosin, sais tulla enemmänki, mä en tehny mitää väärää, se tekee, ku ei töitä tee... "oon ny kahvitauolla, joka o kestäny kohta puoltoista tuntia" joka kerta puhelimessa kuulee tä.. *nauraa* musta se ois kyl iha kivaa... viettää töissä koko päivä, palkka juoksee ja kahvia vetää nassuu.. mut huonoo siin o et mä en juo kahveeta.

Päivällä lährin kotoo joskus kahrentoista maissa. Ajattelin kerrankin yllättää jonkun... en kertonut että menen Tommille. Sanoin illemmasta Tommille puhelimessa että olen kotona. Eihän se mussukka sitä ymmärtäny, enhä mä sanonu että kenen kotona. Ajatteli juuri siten että olisin ollut omassa kodissa... hih... nei, olin Tommilla kokoajan. Ja kaikkein paras oli se että kun tää mussu salilta kotii ryntäs, se tyypillisenä miehen katto käveli ja mulkas takas. Luuli mua jokskuks äireks... ehä mä sen äiti voi olla... mä oon 17... daa... ja se 19... mahrotonta. Noh, ämmä siitä loukkaantunut.. pikemminkin huvituin... mä, äiti... hiiiihihihiih!!!!

Ilta.... sehä tän päivän kruunaa... nytte istutaa niinku meillä. Mä, Sini, Mari ja Kulta mussu. Siis Tommi. Mietitää mite saarais viettää iltaa kahren... tai noiren kans, mut eka voittaa... paras aika vietettäköön kullan kanssa... siis Tommin, en mä mikää korubimbo oo... Tommi on mun koru, mun unelma, mun kulta ja hopee... se on mun RAKAS!!!!

kirjoitettu: 21.05

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.