IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

JUMALEISSON!!!Keskiviikko 09.12.2009 20:12

Joo, hittovie että palaa taulu semmoisten mustakarvaisten miesten kanssa joilla kasvaa YK:t eli yhtyneetkulmakarvat. Jos tiedätte mitä tämmöinen mies edustaa niin good for you että osaat varoa niitä..

No tänään mä lähdin yksin ostoksille, ja eiköhän heti ollu kimpussa tämmöinen inhoitus. Kiinalaiset miehet nyt saattaa katsoa ja sanoa jotain ja naureskella iloisesti, mutta tämä toinen, erirotua edustava mies oli kaikkea muuta.

Kävelin tien yli niin autossa oleva äijä sai idean että lähtee stalkkaan mua. Se ajo mun vierellä ja vahtas iloton ilme kasvoillaan. Ja teki uukkareita että pysy mun kintereillä. Sit mulla alko palaan taulu kun se oli jo ainakin 2km seurannu, ja suoraan sanottuna alko ihan pelottaankin. Se pysähty välillä tien reunaan venaan että kävelisin ohi, tai sit se tuli keskelle tietä kun olin ylittämässä tietä.

Sit se hiton oksetus alko tekeen mystisiä juttuja, se vahtas autostaan ja samalla puhu puhelimessa tarkkaillen koko ajan liikkeitäni. Mielessä kävi että oonkohan kohta jossain huoratalossa orjana ja että paljonkohan mun sisäelimistä maksettais katumarkkinoilla..

Otin puhelimen käteen ja soitin itsekkin puhelun jossa mainitsin omalle personal henkivartijalle että jos mua ei näy niin tommonen apinan näköinen karvanaama on mut vieny. Samalla se äijä tuli sit taas mun eteen sen autonsa kanssa ja näytin sille kansainvälistä käsimerkkiä hyvinkin selvästi, suomalaisten kirosanojen tahdittamana heiluttelin tätä sormeani.

Vaan äijä ei lopettanu stalkkaamistaan. Juoksin SIIS JUOKSIN lähimpään ostariin ja eiköhän se perhanan kuutiopää jääny siihenki väijyyn. No onneks se ostari oli mielenkiintoinen ja vietin siellä pari tuntii aikaa, ja sit lähdin eri ovesta ulos. Mutta mulle jäi semmoinen ikävä kammo nyt kulkea yksin ja taas semmonen saatanan suttuturpa on syypää siihenki!!! Käyn ostaan nyrkkiraudan ja seuraavan kerran semmonen apina saa katsoa mua vähän lähempää ennenkuin sen silmät turpoo umpeen >:(
Sit saatte lukea lehdestä että "pohjoismaidenvärinen tyttö pieksi välimerenvärisen miehen" Onko kumma jos mulle tulee jotain rotuvastaisuuksia tulevaisuudessa..sais oppia nekin olemaan!!!!!!!

Nimim. En diggaa NIISTÄ yhtään!!!

PS. Mulle ei vittuilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.