IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.
Lueskelin tässä vanhoja blogikirjoituksiani ja totesin että oon ollu helevetin hauska. Mutta enää mulla ei ole lainkaan huumorintajua.

Tällä välillä nyt on taas tapahtunu kaikkia tämmösten vanhojen ja huumorintajuttomien ihmisten juttuja.

Eräänä päivänä totesin että mulla on pikkusen vatsa kipiä. Mutta painatin kuitenkin lujaa koko päivän kunnes totesin että vatsa on tosiaan aika kipeä enkä pystyny nouseen sohvalta ainakaan kovin iloisesti pirskahdellen.
Länskäänhän se oli mentävä, siellä sain pari piikkiä perseeseen ja eikun takas himaan, yöllä kuitenkin tahdoin uudestaan Länskään vilauttelemaan ojaani. Hoitajat pistivät taas hanuriini uudet piikit. Sit hyydyin hetkeksi mutta heräsin yöllä kun joku kuolevainen käpy tuotiin samaan huoneeseen.
No enhän mä unta saanu ja lähin himaan. Kiittäen kuitenki piikeistä.

Aamulla huomasin ettei mun masu nyt NIIIIN kipeä ole, ja vedin pari lääkettä naamaan ja lähdin tapaamaan Jammoa joka raaputti mulle tatskan. Olin aika hiljaista tyttöä siinä pöydällä ja oikeastaan melkein nukuin. Jammo meinaskin että vois muutkin asiakkaat tulla länskän kautta...

No juttuhan eteni silleen että tatskapöydältä pääsinkin sitten leikkauspöydälle. Umpilisäke prkl oli menny ja tulehtunu. Sitä ennen lääkärit kuitenkin 3 eri otteeseen testasi kipuni painaen vit*n ärsyttävästi mun mahaa niin että melkein suustani pääsi pieni kivun inahdus. Sit ne käski mun pomppia yhdellä jalalla?!!?!?! WOOT?!?! Siis mun suolenpätkä on posahtamaisillaan ja tyypit käskee mun alkaa leikkiin niiden kanssa..EN MUUTEN HYPELLY!

No vihdoin kun ne totes niillä kidutuksillaan mut tautiseks niin mut vietiin leikkaussaliin. Eka kertaa elämässäni mut nukutettiin ja se oli jännää. Sain juuri ennen nukahtamista sanottua "Ihan ku oisin huuuuumaaaaalasssssssa" Ja sit oli taju pois. Herätessäni olin ihan pihalla, ja höpötin hulluna kaikkea mut en muista muuta kuin puheet tekoripsistä, mutta todennäköisesti olen kertonut siinä myös unelma ammatistani stripparina ja villeistä öistä..

Nyt on tikit jo onneks poissa mut en ole vielä ihan kaikissa sielun ja ruumiin voimissani, en vois edes tanssia niitä lattareita lambadan tahdittamana :( Voi surkeutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.