IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

TilitysKeskiviikko 26.05.2010 21:14

Helevetti että mulla ottaa pannuun eläinrääkkääjät. Taas sain lukea lehdestä kuinka joku äijä oli jättäny koirat 3päiväks yksin himaan ilman vettä ja ruokaa.

Sit joku liettualainen pikkumulkero oli heittäny koiran sillalta alas ja kuvannu kuinka "koirat osaa lentää"..HAA HAA HAA so much fun, OR NOT!!!!

Jumalauta jos semmonen kuutiopää tulis mun eteen sattumalta just sillon kun mulla ois naulapyssy kädessä ni mä saattaisin myös tehdä videon uudenlaisesta ristiinnaulitsemisesta. Se tyyppi roikkuis kiveksistään seinästä..

Mun kylmäverisyys on myös kasvanu ulkomaalaisia kohtaan. Vasta joku "kähtävä" oli yrittäny raahata 7-vuotiaan pikkutytön metsään, ja nyt ne jotku brothat oli vieny sen 16-vuotiaan metsään ja sitonu kiinni että tyttö oli kylmässä vedessä.

Mun mielestä ei olis mitenkään hirveen väärin jos niillekkin langetettais tuo mun antama tuomio, kiveksistä roikkuun! Oikeastaan tota vois vielä vähän muokata, ku se naulapyssy ampuu kuitenkin niin nopeaa ni jos kuitenki ottais ihan vasaran. Mulle ainakin joskus sattuu naulatessa että se vasara vähän lipsahtaa, if u know what i mean :)

Rakkaudella

Psyko-Hane
(ne ei tiedä kenen kans ne leikkii, haluuko ne naamaan veristä meikkii?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.