IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.12.2009 15:02

minä haluan hieman huvia,
seikkailuja, elokuvia
sekopäänä hulluna heilua
ja rakastaa sinua!
<3

parkkihalliperjantai :DDLauantai 19.12.2009 14:34

hohoo :D olipa hauskaa eilen :D kierreltiin tonyn kanssa eilen autolla pitkin tamperetta :D

C: mennäänkö käymään siperiassa kahvilla?
T: joo mennään vaan, missä se on ja mihin jätän auton?
C: ehkä kannattaa ajaa plevnan taakse kun muualla ei varmaan oo paikkoja tähän aikaan

hetkee myöhemmin...

T: ei hitto, onks tää parkkihalli??
C: joo'o. mitäs vikaa näissä on? etkö oo koskaan ajanu parkkihalliin? :DD
T: ei porissa tämmösiä ole x)
C: xDD
T: öö.. mitäs nyt??
C: paina sitä nappia että toi puomi nousee!
C: niin ja nyt sun kuuluu ottaa se lippu sieltä :D
C: vittu kummalla meistä se auto ja ajokortti olikaan :D??

Päästiin puomin ohi..

T: miks tossa on tollanen puomi jos tää ei maksa mitää?
C: öö.. siis kyl tää maksaa mut se maksetaan vasta sit kun mennään pois xD
T: ahaa :D

No sit tultiin pois siperiasta kun se kahvila olikin kiinni LOL.. :D

C: nyt sun kuuluu laittaa se lippu tohon koneeseen!
T: Joo.. mitä tää maksaa?
C: mää maksan kun sut tänne hilasinki
T: etkä, kun mää maksan.
C: tapellaanko?
T: ei kun mä maksoin jo :D
C: no voi luoja :D

Sit aateltiin et mennään mun luokse kattoon kunniattomat paskiaiset kun kaikki on sitä kehunu jne.. no vuokrattiin se ja ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kummatki rupee haukotteleen..

C: ei vittukun tää on tylsä
T: niimpä.

Katoin sit takakannesta et kuinka kauan se kestää.. 2h 27 min
siinä vaiheessa tuli sellanen hohhoh fiilis :D mut kyl me sit katottiin se loppuun ja viimeset puolituntia oli ihan katottava, mut joo en suosittele. ja kello oli tässä vaiheessa jo puoli yks :D hupsista :DD

Voihan nyt helvetti x))Maanantai 14.12.2009 22:07

Toi navetta tekee todistetusti idiootiks x)
tulin koulusta kotiin tänään ja menin samantien nukkuun kun väsytti noi aamunavetan heräämiset noin paljon.. sit heräsin äsken tossa puoli kasin aikaan ja luulin että on aamu! Tajusin että ei perkele myöhästyn koulusta. Sit olin jo lähössä pysäkille ja soitin samalla lindalle et voisko se viedä mut kouluun kun myöhästyn muuten. se oli silleen et lol nyt on ilta x)) en tietenkään heti uskonu sitä ja musta tuntuu että mulla on vieläkin sellanen olo että on aamu :D noh annoimpahan lindalle kunnon naurut :D
näin käy joskus! :DD

Tsajajajajaaa med. jinii :)Maanantai 14.12.2009 22:00

Navetta viikonloppu on nyt takana.. onneks!
koululla olis kyllä vintti seonnu voin kertoo.
Oli yhtä tuskaa herätä aamusin aina kello 05:00 ja painua lypsylle.

Perjantaina oltiin navetassa ja katottiin kun lehmät viipottaa pihalla aidan toisella puolella, niin sit mentiin hakeen niitä takasi ja ne lehmät vaan piiritti mua ja tuijotti tosi murhaavasti.. jenni meni aidan toiselta puolelta ja mä jäin sinne loukkuun ku se ovi meni lukkoon.. APUA!
Sit keksin et mulla on avain ja aloin sovittaa sitä lukkoon .. mihin lukkoon ?? :DD ei se ovi omistanu sellasta :D sit jenni huusi et mun pitää mennä sieltä kaukaa kun sielä oli Valma lehmä jääny raajoistansa lantakasaan jumiin :D sit haettiin traktori ja vedettiin se päästä sieltä pois.. se pääsi ikäänkuin narunjatkoks :D se oli kyl tosi kiva pestä kun se oli yltäpäältä höyryävässä paskassa!
Onneks päästiin sit asuntolaan niin sanotusti nukkuun, mistä ei tullu yhtään mitään kun saatin sellasia päähän pistoja et kysytään kysymyksiä toisiltamme joissa pitää olla sana jos :D sit jenni kysy multa lopuks että "jos saisit toivoo kolme toivetta niin mitkä ne olis?" niin sanoin yheks että haluisin että saisin viestin että mun ei tarviis mennä huomena töihin ja sit lauantai aamuna sainkin sen viestin vittu olin happy ja juoksin pitkin navettaa kuuluttamassa että ei oo töitä .. joo moro! :DDD ps. vittu pensseli setä- niilin hanhet oli päivän biisi :D

Mut launtaina puoli kuueks navettaan ja sen jälkeen menin ratsastaan helyllä ja pakotin myös jennin tuleen ratsastaan helyllä :) sit käytiin rapsuttelemassa pupuja ja mentiin iltanavettaan lypsylle, arvatkaa vituttiko! ja sit vielä vitutti enemmän kun illalla koneella ei ollu ketään ja jennikin oli ihan sammuksissa ( mitä lie ottanu ) :)

Sunnuntaina taaaaas jällleen kerran navettaan ja sieltä suoraan töihin. Töistä jälleen kerran navettaan ja sieltä asuntolaan. Käytiin siinä suihkussa ja näin ja sit meidän jutun laatu meni johkin lapsuuteen asti kun oltiin niiiin yliväsyneitä.. me naurettiin joka asialle mm.. juutuubin hauskoille videoille tsajajajaj ja Òleelle ja kaikelle muullekkin. 3 ihanaa tuntia jaksettiin räkättää ja sit aateltiin mennä nukkuun :) ehkä oli jo aikakin ;)

Maanantaina vielä yks navetta ja sitten äkkiä kotiin!

Työ <3Torstai 10.12.2009 22:03

Voiko enää enempää vituttaa.. olin lähössä töihin ja huomasin että bussi tulee ihan kohta ja sit jäin ettiin kännykkääni jota en edes löytäny.. sit juoksin pysäkille ihan punasena enkä ees kerenny bussiin.
Mikäs sen mukavempaa kun mennä toisella bussilla joka kiertää jostain jumalan seläntakaa ja pitää kävellä miljoonia kilometrejä.. No mut onneks olin lähteny töihin puoltatuntii aikasemmin kun ajattelin et katon sielä salkkarit niin eikös niiden telkkari ollu rikki.. VITTU! no sit ajattelin et nyt on puolituntia aikaa joten meenpä koneelle kuunteleen musaa, kun alko meneen hermo naapurissa asuvien maahanmuuttajien joululauluihin, niin eikös niiden kaijuttimissakin ollu jotain häikkää. Nyt pitäis lähtee tonne pimeeseen kusettaan tota vitun villakoiraa, ei oo ees musiikkia mukana.. taidan skipata koko lenkityksen!
Sitäpaitsi mua häirittee suunnattomasti kun yks ihminen on hävinny ku tuhka tuuleen :/
Ja sekin vituttaa että koko viikonloppu pitää olla koulun navetassa töissä ja sit aina niillä pikku väleillä täälä pirkkalassa töissä.. oikeesti MITÄ VITTUA, MENETÄN KOHTA JÄRKENI!

ps. en omista elämää.

Puuro on tosi supermegahyvää!Keskiviikko 09.12.2009 01:50

Itsenäisyyspäivä <33<3Sunnuntai 06.12.2009 21:47Joo oli ihan vitun mahtava Alexander Ryybakin keikka. Lähin ihan läpällä jennin mukaan, mutta se olikin pirun hyvä uskokaa tai älkää!
Ps. sen avustaja oli ihan törkeen hyvännäkönen :P nam!


Lopuks keskustorille ilotulitusta katteleen :P <3
Sain tänään pelottavaa sähköpostia opettajalta :s

Moro!

Pirkanmaan Sanomat tekevät juttusarjaa Pirkanmaan alueen koulutusmahdollisuuksista ja –aloista, ja nyt olisi Ahlmanin ja eläintenhoidon koulutusohjelman vuoro. Jutun kirjoittaja Suvi Roselli haluaisi haastatella yhtä tai useampaa opiskelijaa opintoihin ja opetussuunnitelmaan liittyen. Kun apulaisrehtori kysyi minulta mahdollisia haastateltavia, tuli minun mieleeni teidän kahden osallistuminen aamubrunssiin.


Haluaisitteko kertoa toimittajalle oman näkemyksenne eläintenhoidosta ja opetuksesta alkuviikosta?


Totta vitussa me mennään Jenskin kanssa <33