IRC-Galleria

Neuvolassa rv34+2Keskiviikko 08.07.2009 01:05

Tuli käytyä taas neuvolassa tänään.. Ja voi perkele kun ärsyttää!
Mulla paino vaan nousee ja nousee ja olen turvoksissa nesteestä kuin vesi-ilmapallo! Täti sanoi neuvolassa että "kyllä olet reipas ollut!" Ihan ku jollekkin partiolaiselle... Eikä tähän pirun turvotukseen ole mitään apuakaan.

Ja kaiken lisäksi, mulla on pissassa nyt taas sokerit kolmella plussalla! Ja Proteiinit yhdellä. Verenpaine normaali. Kun katsovat sormen päästä sokerit ne on ihan normaalit. Sain nyt kuitenkin kotiin mittarin jolla mittailen sitä paastoarvoa ja yhden päivän ajan ennen ruokailua ja puoltoista tuntia ruokailun jälkeen ja kirjoittelen ne vihkoon ylös.
Inhottaa pistää itseä! Hauskaa sinänsä se etten oikeen millään pystyis pistämään itseäni kun ihan ilman ongelmaa lävistän muita ihmisiä!

Sf-mitta on nyt kasvanut niin paljon, että mua itseäni hirvittää! Kuukaudessa se on kasvanut 10cm!!! Ja se ei kyllä voi olla normaalia! Täti mittasi vielä ennen kun lähdin uudestaan kun ei ollut uskoa itsekkään sitä mitta nauhaa! Nyt se on siis huikeat 41cm! Nyt alkaa jännittää minkälaisen jättiläisen vielä tulen synnyttämään, kun viikkojakin olis jäljellä vielä ihan riittävästi. Ja mun äidillä on ollut Sf-mitta kahdesta viimeisestä lapsestaan 41cm juuri ennen synnytystä.. HUh huh...
No, onneksi ne ultraavat vielä rv36 äippäpolilla ja katsovat mahtuuko se tulemaan sieltä. Toivon todella etten joudu mihinkään sektioon! Neuvolassa kun täti tunnusteli masua niin sanoi, että ei ole paljoa vatsan peitteitä välissä, ja että vauva tuntuu aika isolta.. johon vastasin että Niin munkin mielestä.. Musta tuntuu kuin koko masu olisi täynnä vauvaa, ja kun se koittaa potkia ja liikkua se tekee jo ihan hullun kipeetä välillä, kun tuntuu että pikkuisella alkaa olla jo voimaakin! :D

Ärsyttää sekin kun kaikki vaan tuijottelee mun mahaa ja jaksaa huokailla kuinka se on ihan valtava! Ja kuinka mä kohta varmaan räjähdän... Kuinka mulla voikaan olla NOIN suuri vatsa!?
Ä R S Y T T Ä Ä!
En mäkään arvostele muiden vartaloita! Vaikka mä olen raskaana, niin ei sitä tarkoita että mun maha on "vapaata riistaa" arvostelulle! Yhtä lailla mä voin loukkaantua siitä kun mun mahaa sanotaan liian suureksi kun joku siitä että haukuttais läskiksi tai norsuksi! Ja joo, tiedän rakkaat ystävät, että ette tarkoita sitä "silleen" mutta sanonpahan vaan että ärsyttää silti. Se on mun masu, ja PikkuTyypin koti.. Jättäkää se rauhaan. "Iso" ei masusta puhuttaessa ole mun mielestä koskaan sellainen adjektiivi joka miellyttää, joten niinkuin joku viisas on joskus sanonut: "Jos et voi sanoa mitään hyvää... Älä sano mitään!"

Sellainen purkautuminen tänään. Ja ens viikolla taas neuvolaan huokaisemaan syvään vaa'alle astuttaessa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.