IRC-Galleria

CoStorm

CoStorm

Child of Storm

Yksinäisyydestä.Torstai 27.04.2006 15:02

Täältä yksinäisyydestäni huutelen, josko joku kuulisi minua. Olen tässä tupakoimattomuuteni aikana huomannut taas, kuinka rankkaa yksinäisyys on. Tämä tupakoimattomuus kylläkin korostaa tätäkin asiaa, mutta ei yksinäisyys ole ollut herkkua koskaan. Toki välillä on mukava saada olla yksin ja rauhassa, mutta ei se enää sitten ole, kun se on päivästä toiseen sitä samaa, viikko viikolta, kuukausi kuukaudelta, jopa vuosi vuodelta.

Onhan minulla toki kavereita kohtalaisen hyvin, jopa ystäviäkin mielestäni. Ongelma ei ole niiden puutteessa, vaan sijainnissa. Valehtelematta 90% kavereistani asuu päälle 100km päässä minusta tai toisella puolella Suomea. IRC on hyvä tapa yhteyttä heihin, mutta kaipaisin enemmän, haluaisin istua ihmisten kanssa kasvotusten, jutella niitä näitä ja välillä olla vain hiljaa. Eikä sen välttämättä tarvitsisi olla istuskelua, voitaisiin käydä kävelyllä tai keilaamassa tai tekemässä jotain, käydä vaikka kaljalla. Minulle kuitenkin riittäisi se, että kaveri olisi siinä paikalla.

Osittain tämä kaikki johtuu siitä, että olen laiska ja en jaksa liikkua juurikaan, joten ehkä on turha valittaa. Ei ole kuitenkaan helppoa lähteä hyvin pienillä tuloilla katsomaan kaveria päälle sadan kilometrin päähän. Toisaalta monet kaverini ja ystäväni ovat nyt kiireisiä opintojensa kanssa, joten hekään eivät pääse tänne minua moikkaamaan.

Yksin on vaikea saada aikaseksi mitään. Minulle on ainakin vaikeaa lähteä yksin edes pihalle. Ei siellä mielestäni ole minulle oikein mitään. Paljon helpommin tulisi lähdettyä, jos ei tarvitsisi mennä yksin. Ja nyt koitan muka selitellä sisällä istumistani yksinäisyydellä. Mutta tottahan yksinäisyys vaikuttaa tuohon ja tuo vaikuttaa yksinäisyyteen ja siksi tässä nyt sitten ollaankin oravanpyörässä, josta ei ole kovin helppo päästä pois.

Ei tilanne ole kuitenkaan ihan niin toivoton, kun miltä se näyttää. Asia on mennyt ainakin vähäsen eteenpäin tässä lähiaikoina ja toivottavasti menee vielä lisää ja eräs suunnitelma menisi toteutukseen asti, sitten olisi jo paljon parempi olla.

Taidan tästä lähteä suunnittelee lounastaukoa ja mahdollisesti pientä kävelylenkkiä tai sitten käyn vain leimaamassa itseni lounaalle ja takaisin sisään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.