IRC-Galleria

VappuPerjantai 28.04.2006 17:56

Vappu on ihan kiva juhla, kesä on tulossa kovaa vauhtia ja ihmiset ovat iloisia. Vappuna saa myöskin luvan kanssa juhlia oikein kunnolla, joka juurikin vaikuttaa siihen ihmisten iloisuuteen merkittävästi.

Oikeasti vappu ei ole kiva juhla. Ihmiset örveltävät hillittömässä kännissä menemään ja pitävät "hauskaa". On ihan ok, lähteä vappuna kavereiden kanssa istumaan jonnekin nurtsille ja nauttimaan olutta tai siideriä, mutta onko se pakko ampua aina yli? Ei ole kivaa katsottavaa oikeasti, kun illalla ulkona olevista ihmisistä, ei juuri kukaan pysty kävelemään suoraan ja monet eivät pysy edes pystyssä, ilman kahta kaveria.

Sairaaloissa nousee potilasmäärät huomattavan paljon juurikin vappuna ja hyvin pitkälti varsinkin nuorien potilaiden osalta. Nuoret eivät tunne vielä omia rajojaan alkoholin kanssa ja juovat liikaa ja loukkaavat itsensä tai saavat alkoholimyrkytyksen. Mutta eipä tuota tunnu aikuiset ihmisetkään tuntevat rajojaan vappuna. Siellä ollaan hienona esimerkkinä nuorille kaduilla ihan kamalassa kännissä. Monet aikuiset onneksi suuntaavat ravintoloihin viettämään iltaa, mutta kyllä aikuisia näkee puistoissakin ja kaduilla juomassa vappuna. Nämä ovat yleensä näitä "ikinuoria" ihmisiä, jotka oikeasti käyttäytyvät, kuin pahaisetkin teinit.

Itse aion vappuni viettää hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Tänään käyn töiden jälkeen isosiskon ja kaverin kanssa mutkan terassilla, siitä sitten suuntaan kotiin ja siellä oikeastaan pysynkin sitten tiistaihin asti, ellen lähde pelaamaan snookeria.

Suosittelen teillekin. Viettäkää erilainen vappu, älkää lähtekö kaduille, puistoihin tai baareihin örveltämään. Kutsukaa vaikka ystäviä kylään ja syökää hyvin ja saunokaa. Pelatkaa vaikka seurapelejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.