IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Odotusta ja yllätyksiäTorstai 11.05.2006 18:51

Kerrotaan nyt näin alkuun, että tänään on ollu pohkeet ihan muussia eilisen 6km lenkin jäljiltä. Mutta tulipahan käytyä lenkillä ja oli ihan kivaakin. Jatkossa voisi lenkkeillä pari kertaa viikossa, pitää pari päivää aina taukoa. Oli eilen nimittäin jo lenkkeillessä melko tukkoista se puuha.

Mutta sitten isompia asioita.

Eilen sain alustavasti treffit sovittua erään neitosen kanssa. Tänään tai huomenna varmaan sovitaan tarkemmin, että mitä tehdään ja milloin. Uskon, että tästä tulee todella kiva viikonloppu, kun huomenna tulee sopivasti päivärahatkin. Jännittää nuo treffit kyllä, ei liikaa mutta sopivasti. Haluaisin kuitenkin, että menevät hyvin ja tulisi mahdollisesti seuraavatkin treffit.

Yllätyksekseni eräs ihminen muisti/tiesi minun alkuperäisen nimimerkkini. Sen kuuleminen on nykyään muutenkin niin harvinaista, enkä kyllä itsekään enää sitä juurikaan käytä, se kun sattuu olemaan peräisin kissin chatista. Tai no ei sekään ihan alkuperäinen(ensimmäinen) ole, mutta kun se tuli se vakiintui ja siitä tämäkin nimimerkki vääntyy ja kääntyy.

Okei, ei tuossa ollu ku yks yllätys, mutta tuo kuulostaa paremmalta tuo "Odotusta ja yllätyksiä", kun "Odotusta ja yllätys" minun mielestäni.

Todettakoon vielä, että Oulussa on tänään satanut vettä ja varmaan sataa huomenna ja ylihuomennakin.

Vielä olisi 25 minuuttia töitä ja sitten kotiin odottamaan kaveria.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.