IRC-Galleria

Tarttisinkohan mä navigaattorin?Tiistai 11.08.2009 00:15

Tänään tuli sitten suunnattua pösön nokka kohti Suomen Turkua! Voi että mikä reissu. Sitä kaupunkia ei ole tehty autoilevalle turistille. Keskustan läheltä ei löytyny parkkipaikkaa, joten sitten ei auttanu muu kuin mennä Ruissaloon (jonne oli sentään hyvät opasteet), jossa pystyi samalla käymään uimassa. Vesi oli tosi lämmintä, kuten arvata saattoi tällaisten helteiden jälkeen. Oli aika erikoista uida rannalla, jossa rahtilaivat meni varmaan alle sadan metrin päässä. :)

Sitten yritin löytää sen kauppakeskus Myllyn. No voi helkkari, sekin on niin hyvin jemmattu, että nyt jäi kauppiailta mun eurot saamatta. Sahasin ristiin rastiin Raision kaikki tiet, mutta ei vaan osunut kohdalle tällä kertaa. Nälkäisenä oli sitten lähdettävä kotimatkalle, joten poikkesin Paimiossa ABC-asemalla syömässä. Sieltä sai Rosson pannupizzoja, joten ei paha ollenkaan! :) Kaikenkaikkiaan ihan kiva reissu, seuraavalla kerralla joku paikallinen saa lähteä näyttämään missä ne kaikki mestat on. :D

Niin ja vielä yksi syy tämmöiselle reissulle: ne Turun moottoritien tunnelit. Oli se aika jännää ajaa tunneliin ja yht'äkkiä huomata, ettei sen päätä näy edessä eikä takana. Ehkä jopa hieman ahdistava kokemus. Mitäs tehdä jos auto sammuis keskelle sitä Karnaisten (2.3 km) tunnelia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.