IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?

huh huh.Tiistai 05.06.2007 00:31

Kiirettä on pitäny viimeset kolme päivää, koko ajan on saanu olla menossa johonkin. Ja aina ollaankin oltu tyylikkäästi myöhässä. Se alko Liepeen yläasteen kevätjuhlasta, sinne kerettiin just ennenku alko.. siitä lähtien on tullu kipitettyä vaikka missä ja vaikka kenen luona :D

Huomenna pitäiskin sitte siivoilla kun on se jääny aika vähiin tässä lähiaikoina..

Valitettavasti oon joutunu aika monille sanomaan, etten kerkeä näkemään, toki haluaisin nähä vaikka ketä, vielä ennen kun vauva tulee, mutta ihan oikeesti, ei vaan meinaa keretä. Että älkää ottako ihteenne, jos ei heti meinaa löytyä sopivaa päivää, tai jos joudun perumaan näkemisen..

Viimosia päiviä kyllä viedäänki, sitä kun ei enää yhtään tiedä että millon lapsi meinaa tulla maailmaan. Se voi olla jopa tänä yönä ;) 38+1 tosiaankin, kauheen nopeasti on aika menny, mutta päivä päivältä enemmän rakastan lastani, JA JO ALKAA VITUTTAA NUO PASKAPUHEET mitä kylillä liikkuu siitä, että muka ryyppäisin. Hoah, kyllä ihmiset osaa olla tyhmiä jos ei semmosta tajua, että ihminen _muuttuu_ raskauden aikana, totta helvetissä kun on oma lapsi mahan sisällä, ei sitä ehkä edes tee mieli juoda! En halua tälle lapselle mitään pahaa :p pitäisivät huolen omista asioistaan.. mutta noh, ehkä ne onkin vaan kateellisia, jos työ ette pystyis samaan ku mitä minä, niin ei se tarkota etten minä pystyis ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.