IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?

jippijaijee!Torstai 19.07.2007 13:58

HII! Veijo tulee huomenna lomille, en malta oottaa, että pääsen halimaan sitä :)<3
Silläki jo varmaan kauhea ikävä meidän pikkusta :/ harmittaa kyllä niiiin paljon kun se ei sitä näe kovin usein, noh, eiköhän sekin kerkeä sitten.
Huomenna pitääkin sitten siivoilla kunnolla, että ei oo ihan kaatopaikan näkönen tää kämppä. No ei vaa, on täällä suht siistiä, mutta pitää vaihtaa lakanat kun ne on täynnä puklua jne.. :D

Viikonloppu menee varmaan ihan hirmu nopiasti.. pitäis alkaa jo suunnittelemaan ristiäisiäkin :o argh kun olis vaikka mitä hommia mitä pitäis tehä, mutta tekis mieli vaan olla. tyttö herätti tänään taas puol 6 aikaan, että edelleen sinnitellään kolmen tunnin yöunilla.


Musta on kirjoteltu useampiakin keskusteluita tuonne vauvalehden sivuille, selvis sitten, että siellä on ihmisiä jotka kyttää mun kommentteja, kuvia ja päiväkirjamerkintöjä. Itellä ei kyllä ihan suoraan sanottuna riittäis aikaa tommoseen vöyhöttämiseen. On kyllä kiva ku ihmisiä kiinnostaa noin paljon :D Sitten ne ei ees ymmärtäny sitä että miten mä en muka pääse kaupassa käymään :D nojoo, ne jotka on meillä käyny niin tietää nää mun ihanat naapurit.. mutta onneks sain nyt sitten pitää noita vaunuja tuolla alhaalla :) ja onneks on kavereita jotka voi sitten lähteä messiin jelppimään. NIIN. ja sitten joku sano siellä että "sillä on kaks viikkonen vauva ja se on ollu jo juomassa" että tota noin, en kyllä todellakaan ole ollut :D ja vaikka olisinkin ollut, niin onko siinä mitään pahaa jos joskus käy tuulettumassa? :D eikös se olis parempi jättää isovanhemmille hoitoon (ku hoitaa ite) ja sitten sais itekki vähän ressiä pois. No joo, ehkä tuotakaan ei olisi pitänyt sanoa kun kohta aukee taas uus keskustelu sinne.. mitähän ne seuraavaks keksii?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.