IRC-Galleria

CorpseBride

CorpseBride

PLAY IT OFF KEYBOARD CAT!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.04.2006 19:22

Extrasekavaa Wappua to all U bitches! <hymy>

<sydän>: Lumikki.

http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=2106

LLLLOOOOOOOOLLLLLLLL!

Kiitti Maza_82, nyt osaan minäkin tanssia discossa. <cool>

Ihmisgeneraattori.Perjantai 28.04.2006 15:50

MaidMarian nousi elämään maailmaan eräänä myrskyisenä iltapäivänä. Melkein heti näki että hänestä tuli tyttö. Perhe oli sairas ja he söivät vain seiniä. Koulussa hän pärjäsi kohtalaisesti, siellä häntä tönittiin.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan valittaminen, niinpä harrastukseksi tuli maastoautot.

MaidMarian kehittyi kahdellakymmenellä varsin pelottavaksi. Päähänsä hän sai tummat hiukset, sekä punaiset silmät. Alkoholin käytöstä päätellen hän oli todella sekopäinen. Lempiruokaansa leväkeittoa hän sai työskennellen velanperijänä.

MaidMarian tupakoi perjantaisin ja käyttää nuuskaa ollessaan hautajaisissa. Alkoholia hän juo lyötyään päänsä ovenkarmiin.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa ei kuitenkaan mennyt naimisiin.

http://www.pikkupaprika.com/

Oraakkelin osuvat.Keskiviikko 26.04.2006 06:02

Kuka minä olen?:
Olet poikittainen bitti koodissani, mutta älä lannistu!

Missä asun?:
Santahaminan sotilaskodissa.

Milloin olen syntynyt?:
Mä olin silloin ensimmäistä kertaa kännissä! Se oli juhannuksena 1925!

Millainen olen?:
Sua tekis mieli vähän pusuttaakin muuten, oot ihana! :)

Millainen veli minulla on?:
Vittuilija. Parhaimmillaan tekee sen tyylikkäästi, yleensä ei.

Millainen äiti minulla on?:
Voi, se on IHANA! Mä tykkään siitä! Ja kukapa ei tykkäisi!

Mitä kaverini ajattelevat minusta?:
Rakkautta.

Kuka on paras ystäväni?:
Virkapukuinen poliisi.

Milloin kuolen?:
Tulevaisuuden tutkijoiden kokouksessa oli puhetta asiasta, 2387 on paras veikkaus.

Mikä on kuolinsyy?:
Olet Napoleon.

Mitä hautakivessäni tulee lukemaan?:
Synkältä näyttää.

Mikä ammatti minulle sopisi?:
Poliisimestari.

Kuka kosii minua?:
Uutisankkuri neloselta.

Kenen kanssa menen naimisiin?:
Suomen jääkiekkomaajoukkueen.

Olenko ensi lauantaina tukevassa humalassa?:
Toisten mielestä olet, toisten mielestä et. Minun mielestäni olet.

Mikä on lempijuomani?:
Blue devil (kuivahko): 3 cl giniä, 1, 5 cl sitruuna- tai lime-mehua, 1, 5 cl sinistä curacao-likööriä : lasi: cocktaillasi, valmistus: ravistetaan

Onko huba ilta?:
No onko vesi märkää?

Kuka himoitsee minua salaa?:
Se, jolta homma hoituu...

Kuka rakastaa minua?:
Toivottavasti en joudu tästä tilille... mutta minusta kyseessä on Jone Nikula.

Ketä minä rakastan?:
Supermiestä.

Kenelle olen koko maailma?:
Saksan futismaajoukkueelle.

Olenko juoppo?:
Nyt taisit luulla itsestäsi vähän liikoja...

Mikä on lempiruokani?:
Jugurtti.

Miltä tulevaisuuteni näyttää?:
Höpsökö olet? ... mene itse paikan päälle katsomaan!!

Ketä julkkista muistutan?:
Sitä nättiä tyttöä Anttilan alusvaatemainoksesta, vaikkei tästä julkisesti usein puhutakaan. ;D

Millaisena minut muistetaan?:
Mehukas.

Saanko jotain suurta aikaiseksi elämäni aikana?:
Jakaja voittaa aina.

Mitä huomenna tapahtuu?:
Yllättäjä saapuu takavasemmalta.

Mikä on elämän tarkoitus?:
Nähdä, kun puutarhatontut kokoontuvat yöllä karviaispensaan alle.

Olenko onnellinen?:
Olet, mutta pää pystyyn, ei sitä kukaan huomaa!Huonojen puolien horoskooppiTiistai 25.04.2006 16:34

~OINAS~
on käsittämättömän pölkkypäinen etuilija ja pomoilija, jolla ei ole mitään muuta ohjenuoraa kuin toisia pelotteleva egonsa. Kaikki Oinaat kaahaavat ylinopeutta liikenteessä toisista piittaamatta ja on heissä eniten sairaaloisia seksihurjastelijoita, kuten Kasanoova, Kreivi mikä-Sundgren senyt oli ja naisia listinyt "ritari" Siniparta.

~HÄRKÄ~
on toimittanut eniten kanssaihmisiä keskitysleirille. He ovat johtaneet sairaita lahkoja, joissa palvotaan vain heidän hulluja käsityksiään: NKP, Natsipuolue, Taivaan portti... Kaikki härkänaiset ovat syömisongelmaisia hintahaukkoja, jotka luulevat viehätysvoimastaan liikoja.

~KAKSOSET~
on synnynnäinen valehtelija, varas ja tilanteen hyväksikäyttäjä. Kaksosnaisilla on aina varamies ja varamiehen varamies kärkkymässä, jos vakkari saa kyytiä. Kaksoskundeilta puuttuu kokonaan kyky mennä itseensä. Heissä on John Waynen ja Pietari Suuren omahyväisyyttä, pinnalla tai sisällä.

~RAPU~
on takertuva, kieroileva reppana, jos se on mies, takertuva kieroileva hellapoliisi, jos se on nainen. Krapumiehet rakentavat balsapuisia pienoismalleja ja pakenevat pahaa maailmaa mökille, jossa heillä on salapolttimo ja pornokokoelma, koska he eivät uskalla lähestyä naisia. Naiset taas käyttävät itsestään "me-" pronominia.

~LEIJONA~
suurin osa on mitäänsanomattomia kääpiöitä, jotka salaa toivovat olevansa seksipetoja. "Hei etteks te tiedätte kuka mä olen" vois olla tatuoituna leijonanaisen otsaaan. Heillä on kaikilla paksut pohkeet ja toiset naiset vihaavat heitä aiheesta. Leijonakundeilla on aina piilokorot.

~NEITSYT~
on ilmavaivainen valittaja, joka saa näppylöitä joka asiasta, myös siitä, että huomaa finnin poskellaan. He luulevat osaavansa kaiken ja tunkevat meisselinsä joka koneeseen, yleensä katastrofiseurauksin. He mielistelevät esimiehiä ja jos pääsevät itse johtajaksi, heille nousee urea kilsan verran yli hilseen.

~VAAKA~
on oikea piilohinttien varasto, jossa naiset ovat neuroottisia painonvartijoita, jotka pelkäävät kaikkea epätavallista ja menevät aina enemmistön mukana. Yksikään Vaaka ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää.

~SKORPIONI~
on mielessä vain se yksi asia - naapurin äijän/akan kanssa. Oman kanssa sillä ei ota eteen. Pettäminen on se kova juttu. Skorppareita vihataan niin paljon, että he pyrkivät muuttamaan tähtimerkkinsä. Jossain tuolla elää autonikkunoita tummentava firma pelkästään siitä,että se toimittaaa tummennettua panssarilasia limusiineihiin, jotka Skorpparit ovat omineet toisten rahoilla! Puolet pedofiileistä on Skorppareita.

~JOUSIMIES~
on hölmöilevä maailmanparantaja, joka eksyy matkallaan ulos puhelinkopista. "Tieto ei ole luulon väärti" on hänen mottonsa. Hän sänteilee sinne tänne ja ilman kavereitaan putoaisi Kolera-altaaseen. Palkkioksi kaverit tekevät hänestä kirkkovaltuuston johtajan, siellä' häntä on helpompi vahtia. Kaikista jousimiesnaisista tulee 120-kiloisia mielipidevaikuttajia.

~KAURIS~
on synnynnäinen mafioso, joka rakastaa toisten rahoja, kiertää veroja mennen tullen ja ihailee armottomia gangstereita. Jos hän onkin mitätön tapaus, hän kehittää vainoharhan siitäkin.. Joku on juoninut niin, ettei hänestä ole tullut mitään. Kuuluisimmat maksulliset naiset ovat kauriita ja kaikki suurten herrojen edustusakat.

~VESIMIES~
on perverssi vouhottaja, joka koettaa saada kaverit messiin, Siinä toivossa että joku muu maksaisi laskut. Hän on muka-kapinallinen joka kiltisti menee ruotuun heti kun vähän pelottaa, koska egoa hänellä ei ole lainkaan!

~KALAT~
on tähtitaivaan täytettä, viides Marx- veljes. Mikä tahansa Kalat voitaisiin vaihtaa mihin tahansa toiseen Kalaan eikä kukaan huomaisi mitään. Kaikki kalat ovat addikteja ja selkärankattomia juoppoja. Naisista tulee assanvessankassoja ja kalpeita hoitajia, jotka alkoholisoituvat juomalla osaston lattianpuhdistusaineita.


<virne> Kyllä muuten osuu nappiin!! <virne>

Pikkulauantain DrinkkivinkkejäTiistai 25.04.2006 15:22

SINOLI.
Runsasvärinen, voimakas makuinen ja makea. Roteva, kehittynyt ja tuore aromi, viipyilevä jälkimaku. Tuoksu hunajainen ja kukkea. Valmistettu Siltasaaren seudulla. Pullotuksessa suuria eroja. Vuoden -87 elokuun lopun erä kovahko, runsashappoinen ja maku väsynyt.
Sokeria n.20 g/l. (31,5 p%, 38 t%)

EAU DE COLOGNE
Ranskalainen pullote. Yleistyypiltään keveä, helmeilevä ja ohut. V.D.Q.S-laatua. Pehmeä ja notkea, suhteellisen vähän parkkihappoja, runsaasti glyserolia ja alhainen happopitoisuus. Harmoninen ja sopusuhtainen. Suositellaan yleisjuomana läpi koko aterian, erityisesti jälkiruuan kera. Cote de Beaune.
(11 p-%, 13 t-%)

OKSALAKKA
Blended straight. Maku hapanimelä, tuoksu kevyesti äitelä. Maustettu uutteilla ja tisleillä. Voimakas aromi, hivenen kellertävä, suhteellisen neutraali, mutta luonteeltaan jyrkkä. Lattea jälkimaku. Voidaan nauttia kuivana, mutta yleisin tapa on nauttia grogina tinnerin kanssa. Kolmen leijonan oksalakka (väh. 3 viikkoa kypsytetty muovitynnyrissä).
(36 p-%, 43 t-%)

TALOUSSPRII
Tuore, puolikuiva, runsas happoinen ja vetreä. mpregnoimalla valmistettu hyväarominen, täyteläinen ja pehmeä pullote. Beerenauslese. Puhdas selväpiirteinen ja kirkas. Suositellaan tarjoiltavaksi jäähdytettynä ja dekantoituna kalan, riistan tai juuston kera.
Sokeria n. 10 g/l. Vouvray a.c (23,5 p-%,33 t-%)

AIRFIX
Väritön, hieman pehmeä, mutta samalla tunkkainen. Aromiltaan voimakas ja rohkea. Tahmeahko ja laimennettuna samevena. D.O.M. (Deo Optimo Maksimo). Lajityyppinä brittiläinen. Vuoden -87 satomäärältään keskinkertaista hieman pienempi, laadultaan suhteellisen hyvä. Pullotteet terveitä, melko runsashappoisia ja kypsiä.
(29,5 p-%, 41 t- %)

MASINOL
Aromi jankuttava, lässyttävä ja maku jahkaava. Yleistyypiltään vetelä ja epäsiisti. Jälkimaku loikkiva ja väyrysmäinen. Pullotus ruusuinen, mähnäinen ja blösö. Kypsytetty avotulella ilman käsiä. Viljelyalueet Seinäjoki ja Ivalo. Apporea/Vino de coloria.
Sokeria n. 25 g/l. (33,5 p-%, 42,5 t-%)

1. ~ Sinä olet niin seksikäs krapulassa.

2. ~ Loistopieru! Päästäpä toinen!

3. ~ Mieluummin katson sinun kanssa jalkapalloa ja juon olutta kuin menen shoppailemaan.

4. ~ Eiköhän tilata Jallu!

5. ~ Mennään kuule ostoskeskukseen, niin voit ihailla naisten takapuolia.

6. ~ Kulta - uuden naapurin tytär ottaa taas aurinkoa, tule katsomaan.

7. ~ Tee minulle palvelus - unohda se typerä ystävänpäiväkortti ja osta itsellesi pari golfmailaa.

8. ~ Kyllähän minä ymmärrän, hääpäivämme tulee joka vuosi, mene vain poikien kanssa metsästämään, se vähentää stressiä.

9. ~ En kyllä suostu suuseksiin ellet laske koko lastia kurkkuuni.

10. ~ Vai haluaisit harrastaa seksiä minun ja minun seksikkään kaverini kanssa, kyllä se sopii.

11. ~ Kyllä minä maksan.

l12. ~ En minä tarvitse uusia vaatteita, minulla on niitä vaikka kuinka paljon ennestään.

13. ~ Vaihdoin juuri meidän autosta pakoputken ja kaikki hihnat sekä öljyt.

14. ~ Ei sinun tarvitse tulla katsomaan minun sukulaisiani, menen yksin.

15. ~ Minä ymmärrän! Ei tarvitse selittää.

16. ~ Minä osaan.

17. ~ Olitpa myöhään ulkona kavereiden kanssa... Hyvä että sinulla on hauskaa tekemistä.

18. ~ Kyllä naisenpaikka on kotona, sano sinä ukko mitä haluat.

19. ~ Katso mitä toin kaupasta, uuden Sarah Youngin Pornovideon!

20. ~ Juo vaan.. Avaanko sinulle kaljapullon vai teenkö kossusta siivun?