IRC-Galleria

CorpseBride

CorpseBride

PLAY IT OFF KEYBOARD CAT!!!!

KISSOJEN SÄÄNNÖT.Torstai 29.05.2008 20:30OVET: Älä anna ovien olla suljettuina. Saadaksesi oven auki, seiso takajaloilla ja tao ovea etutassuilla. ... Kun olet vaatinut ja saanut ulko-oven avatuksi, älä mene siitä vaan seiso avatulla ovella ja ajattele. Tämä on erityisen tärkeää kylmällä säällä, sateella, lumisateella tai moskiittojen parveillessa. Pyöröovia on syytä kaikin keinoin välttää.

TUOLIT JA MATOT: Jos sinua oksennuttaa, hyppää nopeasti tuoliin. Jos tämä ei onnistu, mene itämaiselle matolle. Jos itämaista mattoa ei ole lähistöllä, karvalankamatto on hyvä. Oksentaessasi peräänny niin että jäljestä tulee yhtä pitkä kuin ihmisen paljas jalka.

KYLPYHUONEET: Seuraa aina vieraita kylpyhuoneeseen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain istut ja tuijotat.

HÄIRINTÄ: Jos toinen ihmisistäsi on keskittynyt tarkkuustyöhön ja toinen vain oleskelee, pysy ahkeran luona. Tätä kutsutaan auttamiseksi, tunnettu myös häirintänä. Häirinnän säännöt ovat seuraavat:

a) Kun valvot ruoanvalmistusta, istu kokin vasemman kantapään takana. Sinua ei nähdä ja on suurempi mahdollisuus että päällesi astutaan ja sinut otetaan sitten syliin lohdutettavaksi.

b) Mene kirjaa lukevien katseen ja kirjan väliin ellet voi asettautua makaamaan suoraan kirjan päälle.

c) Jos kyse on kutomisesta tai paperitöistä, makaa työn tai ainakin sen tärkeimmän osan päällä. Teeskentele torkkuvasi, mutta läppäise aina väliin kynää tai puikkoja. Älä välitä jos työn tekijä yrittää harhauttaa sinua. Muista että päämääränä on työn häirintä. Kirjontatöistä muodostuu erinomaisia riippukeinuja vaikka ihmiset muuta väittäisivät.

d) Kun ihmiset maksavat laskujaan tai laskevat verojaan tai kirjoittavat vuosittaisia joulukorttejaan ... istahda paperien päälle. Jos sinut siirretään pois, katsele surkeana sivusta. Kun työ edistyy hienosti, kieri paperien päälle hajottaen ne parhaan kykysi mukaan. Kun sinut uudelleen poistetaan, työnnä kynät ja kumit yksitellen pöydältä.

e) Kun ihminen pitää sanomalehteä kasvojensa päällä, hyppää lehden päälle. He rakastavat sitä.

KÄVELY: Niin usein kuin mahdollista, syöksy äkkiä ja tarkasti ihmisen eteen, erityisesti kun he kantavat jotain portaissa, on pimeää tai he ovat juuri heräilemässä. Se kehittää heidän liikkeidensä koordinaatiota.

LEIKKI: Nuku tarpeeksi päiväsaikaan, jotta olet pirteä öisiin leikkeihisi. Alempana on useita suosittuja leikkejä. On kuitenkin tärkeää säilyttää koko ajan Arvokkuutensa. Jos leikissä sattuu onnettomuus, putoat esimerkiksi tuolista, pese itseäsi kuin sanoaksesi: näin AIOINKIN tehdä! Se hämää ihmisiä joka kerta.

KISSAPELEJÄ:

Ota kiinni hiiri: Ihmiset yrittävät saada sinut uskomaan, että nuo möykyt peittojen alla ovat jalkoja ja käsiä. He valehtelevat. Tosiasiassa ne ovat sänkyhiiriä, joiden huhutaan olevan maailman herkullisimpia hiiriä, vaikka yksikään kissa ei ole vielä onnistunut sellaista tavoittamaan. Huhu myös kertoo, että vain kaikkein raivoisin hyökkäys voi lamaannuttaa ihmiset sen verran, että ehdit syöksyä peittojen alle hiirten kimppuun. Ehkä SINÄ olet ensimmäinen joka onnistuu maistamaan Sänkyhiirtä!

Vuorten valtias: Tähän peliin tarvitaan ainakin yksi toinen kissa. Mitä useampia, sitä parempi! Jompikumpi nukkuvista ihmisistä on Vuori 303 jota on kaikin keinoin suojeltava toiselta kissalta/toisilta kissoilta. Kaikki konstit käyvät. Tämä peli kehittää erikoisia taktiikoita, koska on otettava huomioon näyttämön epävakaa luonne. VAROITUS: Jos näitä pelejä pelaa liikaa, sinut karkotetaan vuoteesta ja kenties makuuhuoneesta. Jos ihmisistä tulee rauhattomia, ala heti kehrätä ja käperry niiden viereen. Sillä saat tilanteen rauhoittumaan kunnes he nukahtavat taas. Jos satut makaamaan ihmisen päällä tämän tapahtuessa, voitat ja olet vuoren valtias.

LELUT: Kaikki pienet esineet voivat toimia leluina. Jos ihminen yrittää kieltää esineen käytön, se on Hyvä Lelu. Juokse sen kanssa vuoteen alle. Näytä sopivan raivostuneelta kun ihminen ottaa sen pois. Katso aina mihin se pannaan jotta voit varastaa sen myöhemmin.

RUOKA: Saadakseen energiaa nukkumiseen, leikkiin ja häirintään, kissan täytyy syödä. Syöminen on kuitenkin vain puoli huvia. Toinen puoli on ruoan hankinta. Tapoja on kaksi: ihmiselle voi vakuuttaa olevansa nälkään kuolemaisillaan ja että ruokaa on saatava NYT; tai ruokaa voidaan metsästää itse. Ruoanhankintaohjeita:

a) Kun ihmiset syövät, pistä huomaamatta hännänpääsi heidän lautaselleen.

b) Älä koskaan syö omasta kupistasi jos voit varastaa ruoan pöydältä.

c) Älä koskaan juo omasta vesikupistasi jos ihmisen lasi on täynnä ja voit juoda siitä.

d) Jos saat ulkona kiinni jotain syötävää, on vain kohteliasta pyrkiä tuntemaan se. Ole sitkeä - ruoka ei ole kohtelias ja yrittää karata.

e) Kissan Arvokkuudelle ei sovi kerjätä suoraan ruokaansa kuten koirien kaltaiset alemmat elämänmuodot tekevät, mutta on useita tekniikoita pitää huolta siitä, että ihmiset eivät unohda olemassaoloasi. Näihin kuuluu: hyppääminen lempeimmän ihmisen syliin ja äänekäs kehrääminen siinä; asettuminen makuulle keittiön ja olohuoneen oviaukkoon, Suora Tuijotus, ja kiertyminen syömässä istuvien ihmisten jalkojen ympärille samalla surkeasti maukuen.

NUKKUMINEN: Ei yleensä ole vaikea löytää sopivia paikkoja mihin käpertyä. Mikä tahansa paikka missä ihmiset mielellään istuvat, on hyvä, varsinkin jos se on väriltään vastakkainen turkillesi. Vielä parempi jos siihen osuu aurinko tai se on lähellä patteria. Ulkona on tietenkin myös hyviä paikkoja, mutta ne ovat valitettavasti vuodenajasta ja säätiloista kuten sateesta riippuvaisia. Avoimet ikkunat ovat hyvä kompromissi.

RAAPIMISPUUT: Ihmiset voivat olla hyvin suojelevia kaikkeen minkä kokevat omaisuudekseen ja vastustavat voimakkaasti jos huomaavat sinun teroittavan kynsiäsi. Oveluus ja homman hoitaminen kun he eivät ole paikalla, ei auta, koska he ovat hyvin tarkkaavaisia. Jos olet ulkona, puut ovat hyviä. Kynsien terottaminen ihmiseen on ehdottomasti kielletty!

IHMISET: Ihmisillä on kolme päätehtävää: ruoan antaminen, leikkiminen ja huomion antaminen sekä hiekkalaatikon siivoaminen. On tärkeää muistaa Arvokkuutensa kun ihmisiä on lähellä, jotta he eivät unohda kuka on herra talossa. Ihmisten on tiedettävä perussäännöt. Voit myös opettaa ihmisiä jos aloitat varhain ja olet johdonmukainen. Näin saat aikaan toimivan kodin.

Whiiiiiiii!Perjantai 16.05.2008 20:14

Avaimet saatu,
kauppakirjat allekirjoitettu,
rahat siirretty,
välittäjä anto viel kukkiaki. ^______^

Pakko oli käydä hakee kaupasta
hirmu kasa herkkuja <nam> ja Joonalle
uus lelu.

Sit ei muuta ku odotan suomen matsia
ja oon ihan vitun onnellinen. :D

Huomen aamusta sit kaasu pohjaan
ja Hämeenkoskelle repii tapetteja irti
seinistä ja ottaa keittiön mitat.

LIFE IS GOOD!
LIFE IS FUCK'N FINE!

Niin ne LEIJONAT taas voitti!Torstai 15.05.2008 08:46


Kannatti katsoa matsi. :D
Jatkoajalle mentiin, mutta
3-2 Suomelle!! &lt;tuuletus&gt;
US and A hävis again. :D

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 00:54

I love my life!Maanantai 12.05.2008 20:39

Perjantaina avaimet uuteen kotiin!Maanantai 12.05.2008 20:38


^____________________________^

Pääsiäiskukkia.Tiistai 25.03.2008 07:31


Sain niin kauniita pääsiäiskukkia.
Toisesta kimpusta oli ihan pakko
näppää kuva kun oli niin älyttömän
kaunis.

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 10:50