IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

tilannekatsaus.Tiistai 08.01.2008 14:15

Ajattelinpa tässä kirjotella taas. Vähän että missä me mennään.

Vuoden vaihteessa muutettiin! Siis treenis vaihtui muutaman sadan metrin päähän edellisestä. Lämmitys ja kaikki, sähkötki tulee, joten hyvä paikkahan tuo on! Kelepaa soitella. Ei vaan olla sitä korkattu ihan täysin. Masin kanssa käytiin vähän soittelemassa ja kehittelemässä tappajabassokuvioita siellä eilen, mutta koko bändi ei oo vielä kerenny siellä möykkäämään. Ei oo yhtään kivaa, kun yks asuu Oulussa ja loput täällä hevonhelvetissä.

Uusia biisejä on. Mutta niitäkään ei oo keretty oikein reenailemaan. Oon nimittäin tehny niitä niin pienen ajan sisään, edelliset reenit oli ennen Sallan Kämppiksessä heitettyä keikkaa 25.12.
Nyt eletään muuten ikimuistoista kevättä. Joo, uskon, että kohta tulee kevät. Ja keväällä, itse asiassa lopputalvesta meitsi ja Henu täyttää sen 18, joten keikkailukin tulee olemaan niiiiin hauskempaa. Eikä tartte kököttää jossain bäkkärillä hiekkaa perseessä aikuisten juttujen takia. Nyt me voidaan olla mukana ja vihdoin voimme ottaa vastaan kaikki tarjotut tuopit ja drinkit! Ajokortitkin on kohta taskussa, joten oman backlinen kuskaaminen keikoille ympäri Suomen tulee olemaan niin helppoa! Henna lukee karttaa ja meisi ajaa. Ja sit otetaan Riina mukaan Oulusta ja sitte meillä on tosi hauskaa!

Huhti- ja toukokuussa pyritään pitämään vähän biisinkirjoitus- ja treenilomaa. Meillä on siellä muutamia keikkoja näin alustavasti sovittu, mutta ei sit kummosempia. Spesiaalitapauksia vain. Elikkä viimeisiä keikkoja ennen lomaa on just Tivolin ja Rukan setit. Toivottavasti nähään paljon tuttuja, esim. Rovaniemellä! Siellä kun ei oikiaa keikkaa oo tullut vedettyä aikoihin, edellinen oli varmaan Tivolissa joskus tuhat vuotta sitten!

Tänä keväänä bändi täyttää myös kolme vuotta thihhii jee. Ite Stalingrad Cowgirls täyttää kolme vuotta vasta syksyllä, sillä kevät-syksy 2005 me vedettiin ilman nimeä. Täytynee pitää kekkerit eli hipat sitten, hassut hatut ja kakkukaffet.

Itehän haluaisin uuden kitaran. Tuo lespa alkaa nimittäin olla kermanvalkoinen. Luonnonvalkoinen. Eikä enää mikään kirkas hohtava vittumaisen valkonen, se oli hieno ja hyväntuoksuinen silloin uutena. Riina ostaa kohta ne omat rummut, tai ihan just pitäis ostaa. Sen on pitäny ostaa ne jo syksystä asti, mutta hehhehee.

Uusista biiseistä voin sen verran kertoa, että yhessä rallissa käytettiin hyväksi vanhaa On/Offia. Sitä ei kuulla ennää keikoilla, kun se oli vähän semmonen. Eikä Henna ja Riina ees enää muista miten se meni, joten täng juu eipä sitten soitella. Mutta uus biisi maustettuna vanhalla On/Off- riffillä tulee olemaan pirun ROCK. Joten sitä odotellessa :)

Hö, huomenna Helsinkiin ja hö, torstaina perkeleen aikaisin Hollantiin.
JEEpäjeepäjee.

Ja tulukaahan sinne On the rocksiin, ois hauskaa.

//Enni pissheadi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.